in

Kinderen die helpen met huishoudelijke taken hebben later DIT voordeel in hun leven.

Je zal jezelf als ouder zeker niet populair maken door te vragen of ze kunnen schoonmaken, de afwas doen of het afval buiten zetten, maar dit kan later in hun voordeel werken. Uit recentelijk onderzoek van Harvard blijkt namelijk dat je kind later succesvoller zal zijn als hij of zij op jongere leeftijd regelmatig meehelpt in het huishouden.

Dit beweert Zweedse auteur Julie Lythcott-Haims tenminste, zij zegt dat je kinderen leren hard te werken door ze af en toe mee te laten helpen in het huishouden. Hier hebben ze later natuurlijk profijt van.

Lees ook  DIt is de dochter van Steve Irwin aka The Crocodile Hunter al die jaren later:

Kinderen die bijvoorbeeld niets hoeven te doen in het huishouden leren dat anderen de dingen voor hen doen. Op deze manier leren ze niet dat ze iets moeten bijdragen aan de omgeving en samenleving.

Het rapport toont aan dat kinderen die vroeger mee hebben geholpen in het huishouden later de beste werknemers zijn. Ze leren thuis zelfstandig, maar ook samenwerken en krijgen al op jonge leeftijd verantwoordelijkheden.

Lees ook  Mama houdt baby’tje van 340 gram voor het eerst vast – roert iedereen in de kamer tot tranen toe.

Dus, voel jij je ooit slecht omdat je je kinderen thuis mee laat helpen? Dat gevoel hoef je niet meer te hebben, later zal je ze hier een groot plezier mee doen!

Ben je het eens met deze redenering? Laat maar weten in de comments!

Papa is kapot van de brief die zijn 15-jarige zoon achterliet. Dan ziet hij dat er een P.S. geschreven staat.

Baasje zet muziek op en begint te dansen, de reactie van het paard laat miljoenen mensen lachen!