in

Kijkersbedrog in Temptation Island?

Het heeft er alle schijn van dat de kijkers van Temptation Island flink bij de neus genomen zijn. Een fragment van Daniëlle die een leugendetectortest ondergaat, is namelijk in twee varianten uitgezonden.

Op de vraag ’Ben je je bewust van wat je hier aan het doen bent?’ antwoordt de vriendin van Mezdi met ’ja’. De man die de leugendetectortest beheert, steekt daarop zijn duim op, wat betekent dat ze de vraag naar waarheid heeft beantwoord. Een week later wordt dat fragment aan Mezdi bij het kampvuur getoond en daarop is te zien dat de man opeens zijn duim omlaag houdt, wat dus erop wijst dan Daniëlle liegt.

Lees ook  Peuter gedood door suïcidale man die van een gebouw sprong en bovenop hem belandde.

VIJF, de Belgische zender waarop Temptation Island wordt uitgezonden, spreekt van een pijnlijke fout. „Productiehuis Warner heeft naar zowel VIJF als RTL een foutieve versie doorgestuurd”, zo laat de zender weten aan Het Laatste Nieuws. „Heel belangrijk om mee te geven is dat Mezdi tijdens het kampvuur in Thailand wel degelijk het beeld met de duim omhoog van Danielle zag, maar dit was helaas niet te zien in de versie die RTL en VIJF gisteren hebben uitgezonden. Op VIJF is elke zondag een herhaling van Temptation Island te zien. Volgende zondag zal dan ook de correctie versie van de aflevering van gisteren worden uitgezonden.

Lees ook  Net een tekenfilm: na*kte man achtervolgt brutaal everzwijn na stelen laptop

Moeder zorgt met foto van gepiercte baby voor opschudding.

Deze vrouw was nét bevallen van een kindje toen ze een schokkende ontdekking deed… Bizar dit!