in

Kijk hoe vrijgesproken gevangene herenigd wordt met de puppy die hij in de gevangenis opvoedde.

Het was 38 jaar geleden dat Malcolm Alexander buiten de gevangenis was geweest. Maar toen hij vorige maand eindelijk vrijgesproken werd en een vrij man werd verklaard, werd hij vergezeld door de hond die hem in de gevangenis gezond had gehouden. Alexander kreeg aanvankelijk een levenslange gevangenisstraf voor een misdrijf in 1979 dat hij niet gepleegd had. Het Innocence Project, een non-profit gewijd aan de bijstand van onschuldig veroordeelden, stond Alexander bij.

Lees ook  Jongeren voetballen met duif: dier overleeft het niet

Terwijl hij achter de tralies zat, beviel de hond van een van zijn medegevangenen van een nest van 10 puppy’s. Alexander adopteerde de laatstgeborene van het nestje en zei dat “zij het meeste liefde nodig had.”

Alexander doopte de hond “Innocence” en wijdde zijn tijd aan de opvoeding van de hond in de gemeenschappelijke delen van de gevangenis.

Nadat een DNA-test hem vrijpleitte en vrijgelaten werd, regelde het Innocence Project de volgende dag al een reünie met zijn trouwe hond. En uiteraard leverde deze reünie de nodige tranen op.

Lees ook  Pa denkt dat pestkoppen zijn dochter niet meer pesten – dan opent hij de deur en ziet hij het ondenkbare

“Ik voel me geweldig”, vertelde Alexander. “Ik ben zo blij. Erg blijk – ik ben blij voor haar.” “Heb ik je niet gezegd dat we vrij zouden zijn?”, zei hij tegen de vrolijke puppy. “Dit is het einde en het is perfect.”

Bekijk dit prachtige verhaal in de onderstaande video!

Politieagent ziet baby in een kokend hete auto – slaat raam in maar realiseert dan zijn grote fout

19-jarige trouwt met beste vriend. Twee dagen later overlijdt ze op Valentijnsdag in zijn armen.