in

Kerstmis wordt niet gevierd met de portemonnee: deze video van een dakloze man raakt de hele wereld in het hart

We leven in tijden waar kerstmis gevierd wordt met hoeveel geld je hebt, met dure spullen, geld, enzovoort. We lopen rond, als kippen zonder kop, op zoek naar het perfecte kerstgeschenk. We stressen in de keuken om het grootste kerstdiner ooit te maken, en zweten een stuk wanneer we onze spectaculaire kerstdecoratie ophangen.

We zijn zo bezig met onze levens dat we de mensen vergeten die geen thuis hebben om kerstmis te vieren. Maar als we eens heel eerlijk zijn, zijn zij niet diegenen die warmte, liefde en menselijkheid het meest nodig hebben?

Lees ook  Vrouw gevraagd om handdoek te dragen in sauna: “Kan er niet aan doen dat ik zo’n sexy lichaam heb”

Dat is de vraag die muziekgroep Gentri zich stelt in een muziekvideo die intussen al meer dan 2,5 miljoen keer werd bekeken op YouTube. En nu raken ze mensen doorheen de hele wereld met hun sterke boodschap.

In deze video zien we een vader die een dakloze man opmerkt, net buiten een winkel. Het is een ontmoeting die een sterke indruk maakt op de vader, en het beeld van de man, buiten zittend in de koude, is iets wat hij simpelweg niet uit zijn hoofd krijgt.

Uiteindelijk beslist de man om het enige echte juiste te doen… door de man te helpen.

Lees ook  Moe van je werk? Dit bedrijf zoekt iemand die letterlijk betaalt krijgt om te slapen

Ik zal niet meer verklappen dan dit, maar dit is een video die het bericht verspreidt waar Kerstmis echt om draait: warmte, vriendschap, en menselijkheid!

En niet alleen dat… de drie tenoren van Gentri zingen de kerstklassieker “O Holy Night” – en hun prachtige harmonieën, samen met de prachtige videoclip, bracht me aan het huilen.

Bekijk de video hier. En zorg ervoor dat je blijft kijken tot het einde. Het is het absoluut waard!

Kerstmis wordt gevierd met het hart, niet de portemonnee. Deel als je akkoord gaat!

Vader belt hulpdiensten en schreeuwt dat baby niet meer ademt, maar de latere autopsie onthult een schokkende waarheid.

Monster snijdt oren van hond eraf – dan doen dierenredders het enige juiste