in

Kerstman gaat met spoed naar ziekenhuis om laatste wens terminale peuter te vervullen

Het zoontje van de familie Agnew uit de Amerikaanse stad Salt Lake City woonde de afgelopen maanden in een hospice. De tweejarige Miles was al langere tijd ernstig ziek. Zijn laatste wens was om op de schoot van de Kerstman te zitten, maar het zag er naar uit dat het niet zou lukken.

Miles werd geboren met verschillende aandoeningen, waaronder een hersenverlamming en microcefalie. Toen hij drie maanden oud was werd hij geadopteerd door de familie Agnew.

Zijn gezondheid ging vorige week onverwacht enorm snel achteruit. Aan ABC News vertelde zijn moeder Michelle: “…zijn kleine lichaampje ging in shock en stopte te functioneren. We weten niet wat er is gebeurd.”

Lees ook  Onderzoekers onthullen: snel geïrriteerd zijn duidt op hoge intelligentie!

Zijn laatste wens, om op de Kerstmans schoot te zitten leek niet meer haalbaar. Maar, Kerstman Jeff Bodily had andere plannen!

Via het goed doel “The Secret Sleigh Project” kwam Jeff te weten dat de familie Agnew met spoed op zoek was naar een Kerstman. Op 5 december haastte hij zich naar het ziekenhuis om Miles’ laatste wens in vervulling te brengen.

Lees ook  Na 17 jaar verdachte gearresteerd voor moord ’Duitse Maddie McCann’

“The Secret Sleigh Project” is een goed doel dat fantastisch werk levert. Ze bieden arme en terminaal zieke kinderen de kans om de Kerstman in hun huis te ontmoeten.
Jeff vertelde ABC News dat dit bijzondere bezoek bij hem voor een krop in de keel zorgde: “…er was een traan op de Kerstmans wang, maar dit was voor de herinneringen van deze familie.”

Het is een geweldig mooi gebaar van Jeff voor Miles en de rest van het gezin. In deze moeilijke periode wensen we ze heel veel sterkte!

‘Duizenden Nederlanders mogelijk slachtoffer van virus dat betaalgegevens steelt’

Céline Dion speelt een klassiek kerstlied en niemand anders kan haar versie evenaren