in

ken oude pup wordt online gekocht – wordt de eerste hond die in 2018 wordt gedumpt

Helaas komt het regelmatig voor: een schattige puppy wordt gekocht als een kerstcadeau en wordt kort daarna gedumpt omdat de eigenaar het niet aankan.

Elke dierenliefhebber weet dat honden een levenslange verantwoordelijkheid zijn. Maar wie deze acht weken oude schattige puppy Ronnie heeft gekocht, had dit niet in gedachten toen ze de hond als een kerstcadeau gaven. Omdat de puppy slechts enkele dagen later werd verlaten.

De lieve pup werd op 2 januari achtergelaten in het dierenopvangcentrum Battersea Dogs and Cat Rescue in London. Volgens het personeel was de eigenaar dakloos geworden en kon hij niet langer voor hem zorgen.

Deze schattige bundel is momenteel in het asiel om alle noodzakelijke controles en een microchip te krijgen voordat hij een nieuw liefdevol huis vindt.

“Hij is zo aanhankelijk, zelfs met nieuwe mensen, en houdt van knuffelen en ophef. Hij houdt ook van spelen met speelgoed en rondrennen in de keuken. Hij is een schatje,” vertelde Battersea-medewerker Alice Holt de Daily Mail UK.

Lees ook  Zorgen om vermiste Anneke (55) uit Erica

Asielmanager Steve Craddock vreest dat Ronnie te vroeg is weggehaald bij zijn moeder en “verkocht door een fokker zonder enig respect voor zijn welzijn.” Hij heeft nu de droevige eer om als eerste ongewenst huisdier van 2018 het asiel te zijn binnengebracht.

“Het verrast niemand hier dat de eerste hond die we in 2018 hebben binnengekregen online is gekocht”, voegde Craddock eraan toe. “Ronnie is slechts een van de vele duizenden honden die de komende maanden van een niet-gereguleerde website zullen worden gekocht en terechtkomen in een huis waar de eigenaar niet voorbereid is en niet in staat is om goed voor ze te zorgen.”

Zijn foto werd gedeeld door de opvang, dat nu een overweldigend aantal reacties heeft ontvangen van mensen die hem een ​​veilig en liefdevol thuis willen geven. Het personeel heeft nu het zware werk om het perfecte thuis voor hem te vinden. Het is geen verrassing dat zoveel mensen hem willen verzorgen, met dat schattige gezicht!

Lees ook  Vrouw koopt ring van €10 op rommelmarkt, komt er later achter dat hij €800.000 waard is

Medewerkers in het asiel hopen dat het verhaal van Ronnie mensen zal aansporen om dieren te adopteren van gerenommeerde bedrijven, in plaats van online van onmenselijke fokkers.

Wat een hartverscheurend verhaal, maar ik ben blij dat de eigenaar van Ronnie hem naar een fatsoenlijk onderkomen bracht, waar hij de kans heeft een echt thuis te vinden.

Het bezit van een hond is een enorme verantwoordelijkheid en die moet niet lichtvaardig worden genomen. Deel dit artikel met je vrienden en familie als je het daarmee eens bent!

Kate Middleton ziet 10-jarige jongen in de menigte, werpt één blik op zijn gezicht en beseft dat er iets mis is

Vrouw vindt verlaten puppy in een park – kijkt van dichtbij en begrijpt waarom de eigenaar hem heeft gedumpt