in

Ken je ‘m nog? Dit is Herman ‘I’m A Dancer’ uit Idols 15 jaar later!

Herman van Idols, wie kent het inmiddels beroemde dansje van deze artiest niet. Wij zijn op zoek gegaan hoe het nu met hem gaat en we hebben na veel zoeken nog een aantal foto’s opgedoken. Herman van Idols, zo kennen de meeste mensen deze zanger, maar officieel heeft hij Herman Berghuis.

Hij komt uit Alkmaar en is daar op 16 december 1983 geboren. Inmiddels is Herman dus al geruime tijd dertiger. Zijn carrière begon bij Idols. In 2003 deed hij auditie voor een onbekende jury, waarna hij doorgestuurd werd naar de bekende jury (Henkjan Smits, Eric van Tijn, Jerney Kaagman en Edwin Jansen) tijdens de auditie.

  Deze opblaasbare waterglijbaan is iets wat iedereen in huis moet hebben – lees hier meer

Hij zong hier een liedje van Madonna (Into The Groove), maar ging helaas niet door.

Betse auditie bij Idols ooit!
In 2003 deed hij auditie voor een onbekende jury, waarna hij doorgestuurd werd naar de bekende jury (Henkjan Smits, Eric van Tijn, Jerney Kaagman en Edwin Jansen) tijdens de auditie. Hij zong hier een liedje van Madonna (Into The Groove), maar ging helaas niet door.

  Leeuwin is op jacht naar een wildebeest, toeristen zijn verrast door het moederlijke instinct van het dier

In het derde seizoen van Idols kwam hij terug met een eigen nummer en dat is precies waarom iedereen hem nog kent. Dit nummer werd ten gehore gebracht door Herman, maar er werd ook op gedanst. Het nummer heet dan ook niet voor niets ‘I am a dancer’.

Mike kreeg via de ‘Buurtapp’ een nogal verontrustende foto van zijn zoontje:

Man sloeg baby dood nadat hij ontdekte dat het niet zijn zoon was.