in

Ken je die lieve Helen Helmink uit Goede Tijden, Slechte Tijden nog? Zó ziet ze er nu uit!

Wie kent Helen Helmink nog?

Helen Helmink was vanaf het allereerste moment te zien in GTST, van 1992 tot 1997 werd ze gespeeld door actrice Brûni Heinke nadat Marlous Fluitsma de soap verliet. Bruni was hiermee de eerste in de serie die de rol van een ander overnam en dat deed ze met verve!

Helen was een lieve, sociale vrouw die altijd het goede in de mens zag.

Twintig jaar geleden

Ze stond voor iedereen klaar en alle Meerdijkers kwamen dan ook bij haar langs met persoonlijke problemen. Die van zichzelf wist ze echter nooit zo goed op te lossen en dit zorgde ervoor dat Helen haar leven niet echt lekker op de rit krijgt. In 1997 werd de rol uit de serie geschreven, alweer bijna twintig jaar geleden dus.

Lees ook  Eerlijke persoon laat excuusbriefje en bijdrage achter na het per ongeluk kapot maken van achterlicht fiets
Comeback

Lange tijd heeft Heinke zelf om een comeback gevraagd, maar dat is nooit gebeurd. “Ik heb de soapschrijvers brieven geschreven waarin ik hen vroeg of ze de rol van Helen Helmink nieuw leven wilden inblazen”, aldus Heinke (76) in Story. Ook vertelde ze dat het ontslag haar nog steeds dwarszit, zelf was ze er nog lang niet klaar voor om afscheid te nemen van haar rol als Helen Helmink in Goede Tijden, Slechte Tijden. “Ik was stomverbaasd.” Haar wens voor een comeback is geen geheim. “Af en toe kijk ik naar GTST en tot mijn verbazing zie ik dat er allemaal acteurs van vroeger zijn teruggekeerd. Ik denk dan: waarom zou ik niet terug kunnen komen?” Wij zouden het geweldig vinden om Helen nog een keer terug te zien, en jij?

Lees ook  Vrouw verliest oog door parasiet in gewoon kraanwater - oogartsen waarschuwen voor risico

Zó ziet Bruni er nu uit:

Trump past wet aan en staat import van olifantentrofeeën in de VS toe.

Niemand dacht dat de baby het zou overleven toen ze werd geboren in week 21 – kijk hoe ze er vandaag uitziet