in

Ken je de verleidelijke ‘Dusty’ uit As The World Turns nog? Zó ziet hij er nu uit!

De inmiddels 49-jarige acteur, Grayson Jonathan McCouch speelde jaren de verleidelijke Dusty Donovan in As The World Turns. Van februari 2003 tot januari 2008 speelde de acteur in de populaire Amerikaanse soap. Kort verdween Grayson van de buis, maar keerde gelukkig eind 2008 weer terug in de serie.

We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe deze knappe acteur er nu uitziet.

Rol in As The World Turns

Dustin Donovan, oftewel Dusty arriveerde in Oakdale, samen met zijn stiefvader Burke Donovan. Al snel kreeg hij een relatie met de knappe Lily Snyder, dochter van de rijke Lucinda Walsh. Hoewel Lucinda niet gelijk weg was van de charmante Dusty, verkoos ze hem boven de staljongen Holdon Snyder, die ook verliefd was op Lily. Lily had een oogje op beide mannen en kon moeilijk een keuze maken.

Lees ook  Moeder woest op Robin G.: ‘Mijn dochter (14) op haar verjaardag ver krachten, hoe durf je?!’

Tegenwoordig

Ongeveer 25 jaar geleden, in 1993 startte de carrière van acteur Grayson McCouch. Zijn eerste acteerklus was in de tv-serie Antother World. Niet veel later speelde hij een van zijn bekendste rollen als Dusty in As The World Turns, maar hij stopte definitief met de serie in 2010. In 2015 speelde hij in de serie General Hospital. Wat Grayson tegenwoordig doet is niet bekend. Wel woont de acteur nog steeds in New York, waar hij oorspronkelijk ook vandaan komt en lijkt hij tot op de dag van vandaag nog vrijgezel te zijn.

Lees ook  Vrouw op sterfbed met kanker fase 4 weigert euthanasie. Echtgenoot weet waarom ze het niet kan loslaten.

Zo kennen we de knappe acteur uit As The World Turns nog:

En dit is hoe Grayson McCouch er tegenwoordig uitziet:

Beelden mascotte Oranje gaan de wereld over na uitsteken tong

Man bezoekt al 30 jaar lang zijn hartsvriendin onder water.