in

Katja schuurmaan openhartig – Ik deed het met 7 man tegelijk!

Dat Katja Schuurman vaker van bil gaat is geen geheim meer. De 44-jarige actrice laat in interviews regelmatig vallen dat het tussen de lakens wel snor zit. Maar ook daarbuiten lijken Katja en echtgenoot Freek van Noortwijk zich uitstekend te vermaken…

In het Vlaamse televisieprogramma Gert Late Night (VIER) deelt de actrice haar bedgeheimen met presentator James Cooke. Zo vindt de actrice het opwindend om s*ks te hebben met meerdere mensen, maar dan moet Freek wel meedoen. „Soms denken we: ’Wat leuk is het hier! Dat is ook een leuk iemand en dát is ook een leuk iemand.’ Dan kan er van alles ontstaan…” Soms zijn we bezig met meerdere mannen in de Jacazzi.

Lees ook  Sapphire (27) kreeg 67.000 euro aan plastische chirurgie cadeau van 76-jarige man, daarna dumpte ze hem

Op de vraag wat het maximum aantal mensen is met wie de RTL-ster, die aangeeft dat het zowel mannen als vrouwen zijn die participeren, en de chef-kok s*ks hebben gehad, blijft het even stil. „Hoeveel zouden er passen in een jacuzzi? Eén, twee, drie, vier… ja, zoiets als zeven.”

Kinderwens
Katja – die toegeeft het wel ’leuk’ te vinden om tijdens de s*ks te worden vastgebonden en af en toe een klein tikje in het gezicht te krijgen – denkt dat haar relatievorm veel duurzamer is dan de ’gebruikelijke’ mon*game relaties. „Hoeveel mensen gaan er niet uit elkaar? Vaak is de reden dat iemand vreemdgaat, dat die spanning er niet meer is. Er gebeurt heel veel stiekem. Ik vind stiekem veel erger dan open.”

Lees ook  Vader over gedode dochter Negar (23): 'Eigenlijk heb ik haar ver moord'

Tot slot vertelt de actrice en presentatrice dat ze hoopt zo snel mogelijk zwanger te worden. Haar kinderwens zorgt er echter wel voor dat ze moest stoppen met het innemen van haar medicijnen die ze had voor haar bipolaire stoornis. „Ik wil graag zwanger worden, maar die medicijnen mag je niet combineren met zwangerschap, dus ik moest stoppen. (…) Ik ben 44 en kan niet zo heel erg lang meer wachten.”

Nieuwe behandeling schakelt kankercellen in twee stappen uit

Gewonde boa constrictor gedumpt in afvalcontainer