in

Kankerpatiënte knipt haar lange haar af, haar transformatie brengt iedereen onder te indruk

De meeste mensen die een grote verandering willen maken, of een flinke make-over krijgen, doen dat vanwege schoonheidsredenen. Ze willen er gewoon mooier uit zien en zich vanbinnen beter voelen.

Maar sommige mensen gaan voor hele andere redenen naar de kapper. En dat was zeker het geval voor een jonge vrouw genaamd Laura.

Nadat er kanker bij haar werd geconstateerd, wendde Laura zich tot Jerome Lordet van de Pierre Michel Salon in New York.

Ze wilde zichzelf een nieuwe look aanmeten en zichzelf een steuntje in de rug geven voordat ze de chemotherapie zou starten.

Gelukkig, wist Jerome precies hoe hij aan Laura haar wensen kon voldoen! Hij wilde haar graag door deze emotioneel zware tijd helpen, en stopte al zijn energie en liefde in de transformatie.

Lees ook  Agenten gaan af op stank drugslab in flat blijkt van vieze voeten te komen

Laura wilde niet alleen een nieuwe look; ze wilde ook iets vrolijks en positiefs doen voordat ze met de behandeling zou starten.

Jerome begon met een groot stuk van Laura haar lange bruine haar afknippen. Het was in eerste instantie een beetje een shock, maar Laura wist dat het erbij hoorde.

Terwijl Jerome lekker aan het knippen was, had Laura geen idee van hoe het uiteindelijke resultaat zou zijn.

Zoals je kunt zien knipte Jerome er een flink stuk af. Geen wonder dat Laura een beetje nerveus was.

Ze kon het niet laten om haar handen een paar keer door haar nieuwe haar te halen.

Lees ook  5-jarig meisje zonder levensverwachting “trouwt” voor openhartoperatie met haar beste vriend.

Jerome was niet de enige persoon die Laura die dag in de salon een transformatie gaf. Een van de salon meest getalenteerde make-up artiesten, Katherine, maakte Laura haar make-over compleet.

Katherine gebruikte mascara, oogschaduw, blush en lippenstift om Laura haar gezicht nog mooier te maken. En haar nieuwe look is absoluut prachtig!

Bekijk de video van Laura haar verandering hier. Wow!

Het moet zo leuk voor Laura geweest zijn om haar nieuwe look te zien! Allemaal dankzij Jerome Lordet en de Pierre Michel Salon. Geweldig werk!

Deel deze fantastische transformatie alsjeblieft, als jij ook vond dat Laura haar nieuwe look geweldig is!

Chris werd geboren zonder armen of benen – werkt op boerderij en inspireert iedereen met zijn sterkte

Hartverwarmende video: weesmeisje ontdekt dat ze wordt geadopteerd