in

Kankerpatiënt wint de lotto en ontdekt dan dat haar behandeling aanslaat.

Een Canadese vrouw met borstkanker won de lotto, enkele weken voordat ze ontdekte dat haar kankerbehandeling aanslaat. Diane Bishop uit Mount Pearl, Newfoundland, won 1 miljoen euro met de Atlantische Loterij. Maar Bishop, die stadium 4 borstkanker heeft, won twee keer de jackpot nu ze eindelijk goed reageert op de behandelingen.

Diane vertelde aan CBC News:

“Dit geld was niet om uit te gaan en een nieuw huis te kopen. Dit ging om overleving. Nu kunnen ik en mijn kinderen overleven. Het is alsof er een groot gewicht van mijn schouders valt. De stress is weg. De angst van ziek te zijn. Ik weet dat ik stadium 4 kanker niet kan verslaan omdat het een tikkende tijdbom is, maar het geeft me hoop … En ik kan mijn leven leiden.”

Lees ook  Hond Sammy bewust doodgereden: ‘Wij vragen ons af wat de bestuurder heeft bezield’

Bishop werkte als bediende in een plaatselijke supermarkt, maar de naar haar schaambeen uitgezaaide kanker, maakte haar werk erg moeilijk. Maar Bishop moest blijven werken om haar hypotheek te kunnen betalen.

Nadat ze een loterijticketje ter waarde van 20 euro kocht, veranderde alles. Nu zijn haar financiële problemen van de baan en kan ze zich op haar gezondheid focussen.

Het eerste wat ze met het geld kocht was een therapeutische, verstelbare matras om haar pijnen te verzachten. Haar tweede aankoop was een elektrische stoel om van haar chemobehandelingen te herstellen.

Lees ook  Christina verdween vier jaar geleden spoorloos na een feestje. Nu heeft de politie haar lichaam gevonden

Ze heeft nu ook financiële stabiliteit voor haar twee zonen, Jordan en Shane Parsons, die beiden in de 20 zijn.

De dokter van Diane deelde goed nieuws met de alleenstaande moeder, want de behandeling had “de vloeistof uit haar longen weggenomen” en “een deel van de tumor in haar longen doen krimpen.”

Bishop weet dat kanker stadium 4 onverslaanbaar is, maar ze is tevreden met alles wat de toekomst haar brengt. “Ik heb alles wat ik me kon wensen.”

De dappere vrouw besloot: “Ik kan gelukkig heengaan, maar voorlopig is dat nog niet aan de orde.”

DEEL dit hoopgevende verhaal met je vrienden!

Hartverscheurend: homostel moet baby na 15 maanden teruggeven aan biologische moeder

Dakloze man smeekt om etensresten – de manager besluit iets anders te doen