in

Kangoeroe is jager te snel af en breekt zijn kaak voordat hij kan schieten

De 19-jarige Joshua Hayden was samen met zijn broer nabij Kellerberrin, in het zuidwesten van Australië, aan het jagen op kangoeroes. Het verliep alleen niet helemaal zoals ze in gedachten hadden.

Het tweetal was in de auto toen ze drie kangoeroes spotten. Aan ABC vertelde Joshua dat één ervan plots verdween. Toen hij uit het autoraam leunde om op de resterende twee te richten, dook de verdwenen kangoeroe op en ramde de auto.

Lees ook  Ik mocht een kijkje nemen achter de schermen van je favoriete filmpjes!

“Het dier ramde de zijkant van de auto en brak de voorruit”, vertelde de man aan ABC. “Daarna sprong hij terug en gaf me een kopstoot op mijn kaak.”

Joshua was 30 seconden bewusteloos. Toen hij bijkwam dacht hij eerst dat zijn broer hem knock-out had geslagen. Eenmaal wat beter bijgekomen vertelde zijn broer hem wat er gebeurd was.

Het tweetal ging meteen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Daar werd Joshua verteld dat hij tien dagen moet wachten voordat ze kunnen opereren, omdat zijn gezicht te gezwollen was.

Lees ook  Model weigert om carrière op te geven na gruwelijke hondenaanval – en koestert haar littekens.

De twee broers jagen regelmatig op kangoeroes voor voedsel, maar normaal gesproken vechten ze niet terug.

Het komt relatief gezien weinig voor dat kangoeroes mensen aanvallen. De laatste jaren is de populatie sterk gegroeid en volgens news.com.au kent Australië inmiddels twee maal zoveel kangoeroes als inwoners.

Dit was in ieder geval een jachtpartij die Joshua zijn hele leven zal bijblijven!

Auto ramt wagen van vrouw. Na het ongeluk blijft de andere bestuurder maar bellen om 1 bijzondere reden.

Panische labrador smeekt politieagent om hem te volgen. Seconden later zijn ze beiden helden.