in

Kan jij het leven van deze kleine jongen helpen redden? Hij heeft wanhopig een beenmergtransplantatie nodig.

Een familie doet een wanhopige oproep aan beenmergdonoren om het leven van hun zevenjarige zoon te redden. Garvie Winter kreeg vorig jaar de diagnose van leukemie, maar de dokters zeggen dat zijn weefsel zo zeldzaam is dat ze het nog niet gevonden hebben. Hij had drie uitputtende rondes chemotherapie maar de kon de kanker niet terugdringen.

Mama Haley uit Dundee in Schotland lanceerde een online oproep om zoveel mogelijk mensen aan te moedigen om zich bij het Anthony Nolan beenmergregister aan te sluiten. Ze zei: “Als familie waren we compleet kapot, maar het had erger gekund.”

“Hij zal nog een ronde chemietherapie en bestraling nodig hebben om sterker te worden zodat hij een beenmerg- of stamcellentransplantatie kan ondergaan.”

Lees ook  Ik testte vijf tactieken om met rust gelaten te worden door mannen in de club

“We hebben wanhopig een match nodig voordat de kanker verder uitzaait. Elke persoon die zich opgeeft, geeft ons een betere kans om een match te vinden.”

Garvie was tijdens de feestdagen zo slecht dat hij gedwongen werd om Kerstmis in het ziekenhuis door te brengen. Mensen tussen de 16 en 30 kunnen zich inschrijven op de Anthony Nolan pagina, en mensen tussen de 17 en 55 kunnen zich ook inschrijven via DKMS.

Voor de procedure wordt er een uitstrijkje uit de mond genomen dat vervolgens voor onderzoek naar het labo wordt gezonden.

Lees ook  Fans stomverbaasd door deze foto’s van Britt Dekker:

Garvie begon zich vorig jaar in oktober onwel te voelen, en leek erg veel te slapen. Haley zei: “Hij ging de volgende maandag naar school, maar dan op dinsdag belde zijn oma me tijdens de lunch om te zeggen dat hij er echt niet goed uitzag.”

“Ik nam hem mee naar huis en stak hem in bed. Hij had een vreselijk grijze kleur en ik maakte me zorgen dat hij de volgende dag niet meer zou wakker worden.”

We wensen deze familie alleszins veel sterkte toe en veel succes bij hun zoektocht naar een geschikte donor!

Deze vrouw was nét bevallen van een kindje toen ze een schokkende ontdekking deed… Bizar dit!

4-jarige geeft zakgeld uit om mensen in nood te eten te geven nadat hij leert wat “dakloos” betekent.