in

Joshua van EOTB kreeg een extreem s*ksverzoek

En Joshua van EOTB kreeg daar € 15.000 voor geboden.

Joshua van EOTB (en Temptation Island natuurlijk) is een knappe jongen, dat vinden we allemaal op de redactie. En met ons veel meer mensen. Een onbekende rijke dame denkt er ook zo over en heeft Joshua daarom een heel uhm… Bijzondere aanbieding gedaan.

Joshua van EOTB kreeg bizar verzoek
Aan Shownieuws vertelt Joshua van EOTB dat hij onlangs wel een heel raar verzoek kreeg: “Een vrouw wilde mij inhuren als prostitu*e. Ze vroeg me om mee te gaan op haar jacht naar Saint Tropez voor heel veel geld. Voor die trip had ik € 15.000 kunnen krijgen.”

Lees ook  Deze man jaagt op p*do’s en mishandelt ze om wraak te nemen

Wow! Je zou zeggen: dat is makkelijk verdiend. Toch? Maar er zit wel een addertje onder het gras. Een flinke adder. “Ik moest haar slaaf zijn… Anders had ik wel getwijfeld, maar ze wou echt dat ik haar slaaf van. En ik was te eervol om haar slaaf te spelen. Echt handboeien en doen wat ze zei.” En dat was niks voor Joshua van EOTB.

Lees ook  Oom drogeerde en misbruikte nichtje (15): ‘Krijgen haar nooit meer terug’

Ok, geen spannende avonturen dus voor Joshua op een jacht in Saint Tropez. En ook in de afleveringen van Ex On The Beach All Stars heeft de knapperd zich niet heel erg wild gedragen.

Het lijkt (alweer) over te zijn tussen André Hazes en Monique Westenberg

De dochter van Patricia Paay laat niets meer aan je verbeelding over: