in

Jongetje zingt Ed Sheran liedje en heeft geen idee dat Ed vlak achter hem zit

Talk show hostesses ontwikkelen vaak een voorliefde voor bepaalde gasten en dat geldt ook voor Ellen DeGeneres, een van Amerika’s geliefden. Er is een bepaalde superster van een heel klein formaat die de ladder opklimt die ze graag bij zich heeft.

Die favoriete gast is een acht jaar oude ongelooflijk getalenteerde zanger genaamd Kai. Hij verscheen voor het eerst bij Ellens show om zijn versie van Katy Perry’s “Roar” voor het publiek te zingen.

Zijn beminnelijke persoonlijkheid in combinatie met zijn grote zanggebaren maakt het onmogelijk voor iedereen om niet te luisteren naar Kai en ernaar te kijken. Hij bezit bloeiend talent dat hij graag deelt met iedereen die wil luisteren.

Lees ook  Britse vrouw (32) steekt zoontje dood na mishandeling en s*ksuele vernedering door echtgenoot

In de onderstaande video keert de zanger terug naar de show van Ellen om Ed Sheeran’s hit “Thinking Out Loud” te zingen. Dit nummer was een enorme hit en won zelfs een Grammy Award voor het lied van het jaar.

Voordat Kai het grote lied van Ed voor iedereen zingt, presenteert Kai Ellen met een handgemaakt geschenk. Daarna, na het inhalen van haar favoriete zanger, vraagt ​​Ellen aan Kai of hij het nummer wil uitvoeren.

Lees ook  Jennifer Lopez pas verloofd en nu al overspelgeruchten.

Kai barst onmiddellijk uit in zang, sluit zijn ogen en voelt de emoties uit de tekst echt. Kai verbaast de menigte en ontvangt gejuich van iedereen.

De reactie van de jonge Kai op het ontdekken van Ed terwijl deze hele tijd achter hem geweest terwijl hij aan het zingen was, is absoluut kostbaar. Je moet het zelf zien!

Bekijk de video om Kai’s ongelooflijke reactie op een verrassing van een van zijn zingende idolen te zien.

Tijd voor een diashowtje: De strakke truitjes van Dionne Stax in een handig overzicht

Jongetje stuurt kaart naar overleden vader en krijgt een onverwacht en hartverwarmend antwoord