in

Jongetje wandelt naar politiekantoor met bordje rond zijn nek – wanneer agenten het lezen kunnen ze tranen niet bedwingen

Politieagenten zijn dagelijks het onderwerp van verschillende opvattingen en ervaringen. Sommige mensen komen negatief in aanraking met de politie, terwijl anderen dan weer geholpen worden door de dienstverlening van deze mensen.

Toen een klein jongetje een politiekantoor binnenwandelde in de Amerikaanse staat North-Carolina droeg hij een bordje rond zijn nek en hield hij een plastic zak in zijn handen. Toen de agenten van dichterbij keken, beseften ze dat dit geen gewone werkdag zou worden.

Ondanks de piepjonge leeftijd (5) van Jayden Hooker, was hij zeer goed op de hoogte van de spanningen tussen zijn gemeenschap en de lokale politieagenten. Hij werd ’s nachts vaak wakker gemaakt door gewelddadige geluiden en politiesirenes en was vaak bang.

Lees ook  Ouders vermoorden 7-jarige zoon – dan vinden de dokters een briefje in zijn handen dat mijn hart in duizend stukjes deed breken.

Maar de kleine Jayden is geen ordinaire jongen want hij was namelijk niet bang voor zichzelf.

Jayden dacht, dat indien hij bang zou zijn, de politie dat ook zou zijn, dus besloot hij dat hij o peen of andere manier zou helpen.

Hij vroeg zijn moeder om hem naar het lokale politiekantoor te brengen om de agenten knuffels en donuts te geven. Hij wilde namelijk dat de agenten in het dorp niet bang meer zouden zijn.

Hij vertelde aan ABC News, “Ik ben ben blij dat de politieagenten niet gewond raken. Ik wil dat je veilig blijft en dat niemand je zou pijn doen.”

Lees ook  Geredde hond snuffelt altijd aan neus van baasje. Ze gaat naar het ziekenhuis en valt bijna flauw als ze de woorden van de dokter hoort.

Hoewel hij niemand kende van het politiekantoor, wandelde hij binnen met een bordje waarop stond “Gratis knuffels.”

De agenten konden niet geloven wat hij had gedaan en gingen met plezier op zijn voorstel in. Sommige agenten barstten in tranen uit door zijn lieve gebaar.

Ook ik hield het niet droog toen ik zag hoe deze kleine jongen de wereld een betere plek probeerde te maken. Deel aub als je denkt dat we meer mensen zoals Jayden nodig hebben op de wereld!

Vrouw maakt 1 maand lang foto’s van mannen die haar lastigvallen.

Moeder slaat in paniek wanneer 3-jarige zoon verdwijnt – de dag erop ziet iemand een been in het veld