in

Jongetje staat hond af aan asiel omdat papa hem slaat.

Er zijn zo van die vriendschappen die gewoon voor het leven zijn. De hond genaamd Simón haalde wereldwijd de krantenkoppen omdat zijn vorige baasje maar briefjes bleef schrijven naar de hondenopvang in Mexico.

Enkele maanden geleden droeg een jongen zijn hond over aan het asiel. Hij had een briefje geschreven om uit te leggen waarom hij de viervoeter naar het asiel deed.

Het jongetje schreef: “Ik laat je achter met Simón, hij is mijn hond en ik wil niet dat mijn papa hem nog slaat. Hij huilt vaak omdat er niet altijd eten is. Ik geef je mijn spaargeld voor zijn tortilla’s. Sla hem niet, want mijn papa slaat hem vaak. Simón eet veel. Laat hem niet meenemen, als hij groot is, kom ik later terug voor hem.”

Lees ook  Ouders verliezen twee kinderen in tsunami – 10 jaar later zien ze een mysterieuze foto die alles verandert

De tijd is ondertussen verstreken, maar het jongetje is zijn vriend nog niet vergeten. Nu ging een nieuwe brief van de jongen compleet viraal. Daarin schreef hij: “Simón, ik mis je, ze hebben me gezegd dat je naar de dierenarts bent geweest en ik zal je drie peso’s bezorgen.”

Ons hart breekt doormidden om te weten dat deze jongen van zijn hond gescheiden is. Zijn liefde is overduidelijk. We hopen uit de grond van ons hart dat ze binnenkort weer herenigd kunnen worden.

Lees ook  ’Daklozen maken graf open om te slapen’

4-jarige naar huis gestuurd met “huiduitslag” – dokters zien op scan wat onder haar huid zit

Opsporing Verzocht: Vrouwelijke handhaver (28) aangerand door groepje mannen