in

Gehandicapte jongetje zwaar mishandeld door juf

De vierjarige Masua Tusa heeft een hersenverlamming en zit in een rolstoel. Na een zware val op de kleuterschool heeft hij brandwonden op zijn lichaam en gezicht. Leraren zeggen dat hij met de rolstoel van de trap viel, maar dat wordt in twijfel getrokken.

Als ouder heb je een bepaalde intuïtie als het om je kinderen gaat. Dit gevoel zorgde ervoor dat Milly twijfelde, toen de leraren op de kleuterschool zeiden dat haar vierjarig zoontje van de trap was gevallen.

De politie van Nieuw-Zeeland onderzoekt nu deze zaak, meldt Stuff News.

Lees ook  Buik van dochter wil maar niet stoppen met groeien. Wanneer dokters erin kijken, slaan ze in paniek.

De moeder kreeg van de leraren op de kleuterschool te horen dat haar zoon met zijn rolstoel van een trap was gevallen, hoewel de lerares vertelde dat ze de wielen hadden vergrendeld en ze voor hem stond toen het gebeurde.

Milly voelde dat er iets niet klopte. Hoe kon hij van de trap vallen als de lerares voor hem stond en hoe kon de rolstoel van zijn plaats gaan als de wielen waren vergrendeld? Daarnaast zijn de wonden van Masua niet veelvoorkomend bij het vallen van een trap.

Ze vroeg haar zoontje wat er was gebeurd. “Mammie, stoute lerares. Mammie, stoute lerares.”

Lees ook  Huwelijk Wendy van Dijk en Erland Galjaard doorstond zware storm.

Het is op dit moment niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Helaas kan de arme vierjarige Musua niet zo goed met woorden communiceren en daarom niet vertellen wat hem preceis overkwam. De lerares spreek volgens Milly niet de waarheid.

De politie onderzoekt nu het incident en Milly heeft haar zoon van de kleuterschool verwijderd. De bezorgde moeder wil de waarheid achterhalen.

We hopen dat de waarheid snel te boven komt en dat niemand de jongen opzettelijk kwaad heeft gedaan!

Meisje moet benen amputeren door hersenvliesontsteking, nadat dokters haar naar huis sturen met ‘buikpijn’

Wesley doet boekje open over privéleven: Yolanthe vreest dirty details.