in

Jongetje gebruikt al zijn spaargeld om fiets te kopen voor pompbediende zodat hij naar werk kan

We delen graag hartverwarmende verhalen over mensen die goed doen in de wereld. Een prachtig voorbeeld hiervan is deze jongen, Vaughn, uit Zuid-Afrika die iets voor zijn medemens wilde doen.

Zijn moeder Mandy Moo Fish deelde het verhaal op Facebook. Het is een geweldige herinnering aan het feit dat de kleine dingen in het leven alle verschil kunnen maken.

Haar zoon was ziek toen ze samen bij een tankstation aankwamen. Daar ontmoette de jongen een nieuwe vriend tussen de medewerkers.

„Binnen een paar momenten had de bediende hem aan lachen gemaakt,” schreef de vrouw op Facebook. Tony maakte zijn hele dag goed, ook al voelde Vaughn zich belabberd.

„Sindsdien bezoeken we regelmatig het tankstation en Vaughn kijkt er altijd naar uit om zijn nieuwe vriend weer te zien,” vervolgde ze. „Tony neemt altijd de tijd om met Vaughn te praten…”

LEES OOK!
’Epstein kreeg 12-jarigen cadeau voor verjaardag’

De jongen en zijn moeder vervoeren fietsen van en naar Giba. Tony had een toevallig een fiets nodig en vroeg aan moeder en zoon om een oogje in het zeil te houden voor een goedkope fiets.

Wat hij niet wist, was dat hij een jongen met een hart van goud had ontmoet!

„Boven alles waardeer ik vriendelijkheid,” vertelde Mandy. „En door de jaren heen heb ik geprobeerd zo te leven en mijn kind te leren om hetzelfde te doen.”

Haar voorbeeld leverde resultaat op! Vaughn was geld aan het sparen, zodat hij en zijn moeder op vakantie konden gaan.

Maar, in plaats daarvan vroeg hij of hij het geld kon gebruiken om een fiets voor Tony te kopen. Mandy kon niet trotser zijn op haar lieve zoon.

LEES OOK!
Harry (13) hangt zichzelf op nadat hij ontdekte dat meisje op wie hij verliefd was een vriendje had.

„Er zijn veel instanties dat we trots zijn op onze kinderen,” deelde de moeder. „Maar vandaag zijn mijn en zijn hart vol met vreugde om de blijdschap te zien op het gezicht van de lieve man als hij, nogal verbijsterd, zijn cadeau accepteert van deze 10-jarige jongen.”

Ze sloot de post of met de volgende woorden aan haar zoon: „Blijf aardig zijn, en vrijgevend, met jouw tijd en geld en vergeet niet dat vreugde brengen aan andere mensen jou net zoveel vreugde kan geven.”

Bij deze mooie woorden sluiten we ons helemaal aan. Als iedereen het voorbeeld van Vaughn en zijn moeder zou volgen, zou de wereld een betere plaats zijn. Als je dit ook een geweldig voorbeeld vindt, vergeet dan niet dit bericht te delen!

Buurvrouw hoort plotseling huilen bij een verlaten huis- dan ontdekt ze een uitgemergelde hond

Koppel vertelt hoe ze samen 100 kilo afvielen in minder dan een jaar