in

Jongen wordt op 6-jarige leeftijd multimiljonair en verdient meer dan 11 miljoen per jaar gewoon door met speelgoed te spelen.

Vrijwel iedereen droomt ervan om ooit miljonair te worden. Beeld je dan maar eens in dat je dit doel al voor de leeftijd van 10 bereikt. Dat is wat YouTube sensatie Ryan van “Ryan ToysReview” verwezenlijkte. Volgens Forbes verdiende de zesjarige vorig jaar 11 miljoen dollar aan reclame-inkomsten. Ryan en zijn familie begonnen video’s te maken toen hij amper drie jaar oud was.

Sindsdien ontplofte zijn kanaal en de laatste 12 maanden alleen al vergaarde hij meer dan 8 miljard views.

Het begon allemaal erg spontaan. Ryan had speelgoed reviews van andere kinderen gezien en wilde het zelf eens proberen.

“Op een dag vroeg hij me, ‘Hoe komt het dat ik niet op YouTube ben en alle andere kinderen wel?’ Dus besloten we gewoon dat hij dat ook wel kon”, vertelde Loann. “Dan namen we hem mee naar de winkel om zijn eerste speelgoedje te bespreken – ik denk dat het een trein van Lego was – en daar begon het allemaal mee.”

Lees ook  Tiener, die gepest werd omwille van z’n gezicht, ziet vreemde auto stoppen – ziet wie er uitstapt en kan zijn ogen niet geloven.

Twee jaar en meer dan 10 miljoen abonnees later, staat Ryan ToysReview in de top tien van best betaalde YouTube-sterren van het jaar. Hij staat op een gedeelde achtste plek met het YouTubekanaal “Smosh.”

Het succes van het kanaal werd niet van kritiek bespaard. Sommigen beschuldigden de familie ervan te betalen om meer views te krijgen en Ryan te dwingen om dingen te filmen die hij zelf niet wilde.

Lees ook  Vrouw hoort hart overleden partner in borst geredde man kloppen

Zijn vader Sean zei daarover: “Als hij iets niet wil filmen, stoppen we gewoon.” Hij zei dat ze het filmen gebruiken als een soort beloning voor hem.

“Als je luistert en je goed gedraagt, kunnen we vandaag een video maken”, zei vader Sean nog. Gevraagd wat ze met al dat speelgoed doen, antwoordde hij dat een deel naar familie gaat en dat de rest gedoneerd wordt.

Bekijk hieronder een van zijn video’s en DEEL dit met je vrienden als ook jij een beetje jaloers bent!

Terrorist gefotografeerd kronkelend van de pijn na mislukte zelfmoordaanslag op busstation in Manhattan.

Man ziet zichzelf op de achtergrond van een oude familiefoto van zijn verloofde.