in

Jongen wordt gepest omdat hij oude schoenen van mama draagt. 13-jarige geeft haar nieuwe schoenen aan hem

De 13-jarige Shaylynn was haar dertiende verjaardag aan het vieren toen ze iets deed wat haar moeder compleet verraste.

Eerder dan thuis te blijven en te vieren, merkte Shaylynn dat er een jongen alleen aan de overkant van de straat zat. De jongen, een 11-jarige genaamd Richard, werd door zijn vriendjes afgewezen. Hij werd gepest omwille van de schoenen die hij aanhad – dat waren de 8 jaar oude Nike’s van zijn moeder. De schoenen waren tot op de draad versleten, maar iets anders kon zijn familie zich voorlopig niet veroorloven. Richard wilde gewoon een partijtje basketbal spelen, maar in plaats daarvan werd hij door zijn “vrienden” getreiterd en gepest.

Lees ook  Dee topless gekiekt op vakantie in Griekenland!

Geraakt door wat er met Richard gebeurde, ging Shaylynn naar haar kast en nam er een rode doos uit. Toen stapte ze naar buiten en liep naar Richard toe. Haar moeder Jacquelyn filmde het hele gebeuren en ze was verbaasd door wat Shaylynn deed.

Shaylynn gaf de rode doos aan Richard. Wat erin zit, is echt ontroerend en het is de reden waarom deze video viraal gaat! Bekijk de onderstaande video om te ontdekken wat Shaylunn aan Richard gaf.

Lees ook  De vrouw passeert iedere dag de dakloze man: dan geeft hij haar stuk papier en onthult haar zijn ware identiteit

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Studie legt grote oplichting bloot. Kankerartsen willen zelf absoluut geen chemotherapie ondergaan!

Roken in auto’s mét kinderen wordt verboden in Nederland!