in

Jongen ontdekt het schokkende slaapkamergeheim van mama en papa – besluit om onmiddellijk te handelen.

Kinderen zijn compleet afhankelijk van hun ouders. Dat maakt nu eenmaal deel uit van kinderen hebben. Uiteraard kies je je moeder of vader zelf niet, het is gewoon het resultaat van een natuurlijke loterij. De meerderheid van de ouders houden onvoorwaardelijk van hun kinderen – ze zouden letterlijk alles doen voor hun zoon of dochter. Niet iedereen is echter verantwoordelijk, en soms staan er problemen in de weg om een kind naar behoren op te voeden.

Drugs en alcohol zijn dergelijke problemen. Het is uiteraard erg triest dat kinderen aan dergelijke dingen blootgesteld worden.

De dappere jongen in dit verhaal besloot om op een bewonderenswaardige manier te handelen toen hij zich in zo’n vreselijke situatie bevond. Zijn beslissing werd door duizenden online geprezen en hij deed zonder twijfel het juiste.

Lees ook  27-jarige vrouw sterft na gruwelijke doktersfout: Levend ingebalsemd op operatietafel

Lakin Michelle Stoppard (27) en Anthony Edward Young (26) uit Dover, Pennsylvania woonden samen met hun 10-jarige zoon.

Helaas namen ze openlijk drugs in huis. Iets wat uiteindelijk zou leiden tot hun opsluiting in de gevangenis.

Wie zorgde ervoor dat ze daar belandden? Niemand minder dan hun eigen zoon.

De jongen belde de politie nadat hij verschillende naalden had gevonden in de slaapkamer van zijn ouders.

Volgens de verslagen wist de zoon dat zijn ouders een drugsprobleem hadden. Gelukkig antwoordde de politie meteen op de oproep en voerden een huiszoeking uit. Tijdens deze huiszoeking vonden ze acht spuiten en verschillende andere spullen die aan de heroïneverslaving van de ouders gelinkt konden worden.

Lees ook  Mama snottert onophoudelijk achteraan in de lift van het ziekenhuis. Wanneer de deuren opengaan, weet ze meteen wat haar te doen staat.

De politie sloeg Stoppard, die in de buurt was, meteen in de boeien. Blijkbaar had ze moeite om rechtop te staan en was ze zichtbaar onder invloed van drugs. Het was volop dag en de moeder had drugs genomen in het bijzijn van haar zoon.

De politie riep Young later voor ondervraging op, maar kwam nooit opdagen. Gelukkig kon hij opgespoord en gearresteerd worden.

De tienjarige jongen werd onder de hoede van de sociale dienst geplaatst. Het vergt heel wat moed voor een tienjarige om zijn ouders bij de politie aan te geven, maar zijn beslissing was ongetwijfeld de enige goede.

Bekijk het videoverslag over deze ophefmakende zaak hieronder.

Drie weken nadat zeldzame schildpad uit dierentuin werd gestolen, werd schild in verlaten straat gevonden …

Gordon: “Ik ben heel erg geschrokken!”