in

Jongen met hoest doneert haar aan kinderen met kanker. Dan ontdekken de dokters de verschrikkelijke waarheid.

Het leven verloopt niet altijd zoals we dat verwachten. Vraag dat maar aan de 12-jarige Torrin Breneman. Drie jaar lang besteedde hij al z’n tijd aan het helpen van zieke kinderen op een erg unieke en onbaatzuchtige manier – door zijn haren te doneren.

Maar dan nam zijn leven een drastische wending en het begon allemaal met een hardnekkige hoest. Dit is een van de krachtigste verhalen die we sinds lang gelezen hebben en we hopen dat alles goed komt voor deze geweldige 12-jarige.

Drie jaar geleden ontdekte Torrin dat kinderen met kanker tijdens de behandelingen hun haren verliezen. Hoewel de focus bij dergelijke behandelingen uiteraard op genezing ligt, kan hun uiterlijk een grote weerslag op hun zelfvertrouwen hebben.

Lees ook  HEMA eigenaar zet winkelketen te koop en sluiting van filialen dreigt

De non-profit Wigs For Kids helpt kinderen die hun haar verloren. Ze nemen donaties van haar aan en maken er vervolgens pruiken van.

Torrin wilde helpen, dus liet hij zijn haar drie jaar lang groeien zodat hij het kon doneren aan zieke kinderen.

Vreemden waren verward en zagen hem soms voor een meisje aan. Bovendien lachten pestkoppen hem uit. Torrin liet zijn haren groeien tot maart toen het lang genoeg was om gedoneerd te worden.

Dan zes maanden later kreeg Torrin plots een vreselijke hoest. En toen het maar niet wilde ophouden, werd hij in het ziekenhuis opgenomen.

In september kreeg Torrin de diagnose van Hodgkin’s lymfoom te horen, een kanker die zich in de lymfen nestelt. Toen mensen uit de omgeving van Torrin hoorden wat er aan de hand was, begonnen ze geld in te zamelen om de familie te steunen.

Lees ook  Brandweerman verzint geweldige smoes om tijdens werk vriendin ten huwelijk te vragen

Ze brachten ook cadeautjes voor Torrin en zijn zusjes, maar die werden gestolen. Toen de media verslag uitbracht over de zaak werden de geschenken teruggebracht.

Op 8 oktober schreef moeder Carrie op Facebook: “De meeste mensen zouden bang zijn om hier te verblijven, maar eerlijk gezegd wordt hij hier constant in de gaten gehouden, dus het geeft me een veilig gevoel.”

We hopen uit de grond van ons hart dat Torrin snel zal herstellen en wel zo snel mogelijk. DEEL dit bericht om eer te betonen aan deze dappere en zorgzame jongen!

Politieagent zet man aan de kant die erg veel op zijn zoon lijkt. Seconden later ziet hij wat er op z’n dashboard ligt.

Mama denkt dat haar dochter overleed in huisbrand – dan riskeert hond zijn leven om haar te redden.