in

Jongen mag welk dier dan ook uitkiezen in het asiel – zijn keuze laat duizenden harten smelten

Ieder dier verdient een liefhebbend thuis, zonder dat het uitmaakt hoe oud het dier is, of hoe het eruit ziet.

Daarom was ik zo geroerd door wat een jongen, genaamd Easton recent deed.

Hij bezocht samen met zijn moeder het dierenasiel en hij mocht van zijn moeder welk dier dan ook uitkiezen om mee naar huis te nemen.

Voor Easton maakte het niet uit hoe zijn nieuwe beste vriend eruitzag, het ging veel dieper dan dat.

Op een dag kreeg Easton een erg leuk cadeau van zijn moeder. Ze nam hem mee naar het lokale dierenasiel, waar hij uit alle dieren een dier mocht kiezen om mee naar huis te nemen.

Er waren puppy´s en kleine katjes – en met zo veel schattige dieren hadden veel mensen waarschijnlijk moeite gehad met kiezen. Maar Easton niet.

Lees ook  Auto ramt wagen van vrouw. Na het ongeluk blijft de andere bestuurder maar bellen om 1 bijzondere reden.

Toen hij bij het dierenasiel aankwam, voelde hij direct een sterke band met één bepaald dier. Maar het was geen schattige puppy of katje. Het was de 10-jarige oranje kat Tiny.

Tiny zijn zusje Trinity woonde ook in het asiel, maar de twee waren niet echt hecht met elkaar, dus het dierenasiel zei dat het oké was als ze los van elkaar geadopteerd zouden worden.

En toen Easton en zijn moeder Tiny in de auto zetten, hadden ze als snel door dat de 10-jarige kat zijn huis had gevonden.

Een gelukkige kat

Toen Easton en zijn moeder Tiny uit zijn kooitje lieten, gedroeg hij zich anders dan de meeste andere katten. Hij keek niet de spreekwoordelijke kat uit de boom, maar stapte eruit, nestelde zich op Eastons schoot en knuffelde met zijn nieuwe beste vriend. Eastons moeder publiceerde een foto van de twee op Facebook. Met de hulp van het dierenasiel heef de foto al ruim 40.000 likes gekregen.

Lees ook  Junk zou twee tientjes krijgen voor liquidatie in Breda, maar wordt zélf beschoten

Tiny heeft erg geluk gehad met zo´n lieve nieuwe familie. Hij is niet de kleinste kat, of de jongste kitten. En juist daarom ben ik zo blij dat Easton hem koos als zijn nieuwe beste vriend.

Het belangrijkste is niet het uiterlijk, maar het innerlijk. Dat bewees Easton in het dierenasiel toen hij Tiny uitzocht.

Vind jij ook dat Easton en Tiny perfect zijn samen? Deel dit hartverwarmende verhaal met al je vrienden!

105-jarige ontmoet achterkleinzoon voor de eerste keer en niemand kan het droog houden

Baby na 5 maanden dood geboren. 8 minuten later zijn de dokters geschokt door een mirakel.