in

Jongen loopt iedere dag vijf uur naar huis – totdat deze agenten hem helpen

Positieve verhalen helpen je de dag door! Af en toe positieve verhalen aanhoren motiveert jezelf ook.

Met enige regelmaat hoor je negatieve verhalen over de politie. Het is belangrijk dat bepaalde negatieve kanten worden besproken, maar ook de positieve kanten moeten worden uitgelicht.

Dit verhaal gaat over de 18-jarige Jordan Duncan. Hij liep iedere dag vijf uur lang van zijn huis naar zijn werk. Met behulp van de politie en de gemeenschap hoefde hij deze reis niet langer wandelend te maken.

Hij werd namelijk eens aangehouden door politieagenten in een politieauto. Eén van de agenten vroeg waarom hij rond dit tijdstip op straat liep. De 18-jarige jongen legde zijn verhaal uit. Zijn auto was kapot gegaan, maar hij moest wel gewoon naar zijn werk toe.

Lees ook  Jan Smit eerlijk over gezondheid

Momenteel was hij geld aan het sparen voor de reparatie van zijn auto, maar sparen bleek nauwelijks mogelijk. Hij moest namelijk ook zijn ouders financieel ondersteunen én hij moest zijn collegegeld betalen. Zijn auto repareren was daarom eerst nog niet aan de orde. Iedere dag liep hij vijf uur lang naar zijn werk. Tijdens zijn wandeltocht luisterde hij naar muziek.

De agenten luisterden naar het verhaal en vonden het erg knap van de jongen. Zij besloten hem een lift te geven naar huis. Echter wilden ze graag nog meer doen voor de jongen en ze vroegen aan hun chef of zij iets voor hem konden doen.

Lees ook  Jongen met tumor “ter grootte van basketbal” op gezicht sterft na operatie

Ze verraste de jongen met een nieuwe fiets. Ook hadden zij een crowdfund-actie gestart en hiermee haalden ze maar liefst 42.000 dollar op. Daarmee waren zijn ouders uit de financiële problemen en kon hij zijn collegegeld gemakkelijk betalen.

Bekijk de video hieronder.

Vind jij dit ook een bijzonder verhaal? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Grootmoeder kan haar tranen niet inhouden als ze dit prachtige kerstcadeau opent!

Vrouw gaat bijna trouwen en krijgt make-over – je herkent haar niet meer!