in

Jongen koopt schilderij voor 2 dollar – 2 maanden later ontdekt hij iets ongelooflijks

We hebben allemaal onze eigen hobby’s en interesses. Het zijn de kleine passies die ons dagelijks leven een beetje aangenamer maken.

Sommigen doen aan parachutespringen, anderen zijn gepassioneerd door klimmen en anderen surfen op grote golven. Maar er zijn natuurlijk ook veel anderen die stillere activiteiten verkiezen, zoals lezen of koken.

En dan heb je mensen die van een mix van beide houden. Als je iemand bent die van een stillere soort spanning houdt, dan zou antiek je hobby kunnen zijn.

De “jacht” op de grote vondsten is echt een sensatie, en je weet nooit wanneer je op het punt staat te struikelen over iets waar je nog geruime tijd comfortabel van zult kunnen leven!

In één aflevering van Antique Roadshow laat de jongste verzamelaar van de show zien wat voor soort schatten er wachten om ontdekt te worden …

De jongen bracht een schilderij mee dat hij had gevonden en liet de experts van de Antiques Roadshow het beoordelen.

Lees ook  Politie haalt drie kinderen uit woning met 245 verwaarloosde huisdieren

De jongen had slechts 2 dollar voor de schilderij betaald.

Aan de overkant van de tafel stond David Weiss, expert op het gebied van schilderijen, kunst en textiel. De jongen legt uit dat hij graag glas, zilver en kunst verzamelt en verkoopt.

Als de jonge zakenman en ondernemer die hij is, beschrijft de jongen in indrukwekkende details het schilderij dat hij naar het programma heeft gebracht.

“Ik vond het op een veiling in South Jersey. Ik heb het voor 2 dollar gekocht. Ik denk dat het een waterverf is, maar het is moeilijk te zien omdat er een UV-beschermend glas overheen zit. ”

David Weiss is het met de jongen eens – het schilderij is een aquarel.

Wanneer David en de jongen het gesprek over het schilderij voortzetten, wijst David erop dat er iets in de rechter benedenhoek is getekend.

Lees ook  Presentatrice Vivian Reijs getroffen door hartstilstand

Tot de verrassing van de jongen, werd het aquarel geschilderd in de late 19e eeuw door een Nederlandse kunstenaar genaamd Albert Neuhuys.

David vraagt: “Heb je hiervoor 2 dollar betaald? Wat denk je dat het vandaag waard kan zijn? ” Het blijkt dat de jongen ver van de daadwerkelijke prijs zit met zijn gedachten…

Kijk hieronder om te zien hoeveel dit schilderij waard is – en mis het onbetaalbare antwoord van de jongen niet!

Kun je geloven dat deze jongen 2 dollar heeft betaald voor een schilderij ter waarde van $ 1500 ?! Dat is nog eens een oog voor kunst.

Hoe geweldig dat deze jongeman zo’n unieke en waardevolle interesse heeft. Ik weet zeker dat hij een mooie en succesvolle toekomst heeft om naar uit te kijken!

Like en deel dit verhaal als je ook van oude items houdt met veel geschiedenis!

Tiener maakt het leven van zijn leraar een hel – Briljante straf van vader doet ouders kapotlachen

Laat je niet misleiden door de schattige foto’s van de gekloonde aapjes – ze zullen een leven leiden vol pijn.