in

Jongen is er helemaal kapot van als iemand meer geld biedt dan hij voor de auto van zijn overleden vader. Dan geeft de man met de hoed hem de sleutels

Voor iedereen onder ons die een geliefde heeft met een “dienend” beroep – of het nu in het leger of als politieagent is – hebben we allemaal wel eens het ergste gevreesd. Hoewel onze geliefden ons altijd verzekeren dat alles oké is, kunnen we het niet helpen om te denken wat er mis zou kunnen gaan. Een jongeman genaamd Tanner Brownlee weet dat maar al te goed, want zijn vader was een politieagent.

In 2010 overleed de vader van Tanner na een intense achtervolging. Het is moeilijk om iemand zo onverwacht te verliezen, maar voor Tanner die erg hecht was met zijn vader was het verlies ondraaglijk.

Sinds het voorval is het leven van de familie niet meer hetzelfde. Tanner had het erg moeilijk om het verlies te verwerken, maar na verloop van tijd slaagde hij er toch in om zijn leven terug in handen te nemen.

Lees ook  Puppy kermt van pijn na marteling met zuur - dan verandert meisje zijn leven

Omdat hij een tastbare herinnering aan zijn vader wilde, besloot hij om de patrouillewagen van zijn vader te kopen die op een veilig verkocht werd.

Om geld in te zamelen om de auto te kunnen kopen, startte hij een GoFundMe campagne. Vreemden van over de hele wereld schonken geld om hem te helpen de auto van zijn vader te kopen – uiteindelijk had hij 12.500 dollar om te bieden.

Op de veiling zelf was hij niet zeker of hij zou winnen, maar hij had goede hoop. Hij bood en bood steeds opnieuw, totdat hij aan zijn limiet was gekomen. Spijtig om te zeggen, maar een man achteraan in de zaal bood hoger dan hem.

Lees ook  ’15-jarige schiet leeftijdsgenoot op weg naar school in het gezicht’

Hij dacht dat het gedaan was. Hij zou de auto van zijn vader nooit mee naar huis kunnen nemen. Maar toen de man opstond om de auto in ontvangst te nemen, kon Tanner zijn tranen niet bedwingen. Er stond hem namelijk een bijzondere verrassing te wachten die hij nooit had zien aankomen.

Bekijk de onderstaande video om dit met tranen overgoten moment te zien en DEEL dit emotionele bericht met je vrienden!

Roken in auto’s mét kinderen wordt verboden in Nederland!

Hij zei tegen zijn vrouw dat de pitbull weg moest. Maar toen deed de pitbull dit…