in

Jongen adopteert kat met precies dezelfde zeldzame oogafwijking en hazenlip als hem.

Christina Humphreys reed afgelopen weekend van Oklahoma naar Minnesota om een kat op te halen die voor haar zoon was voorbestemd. De zoon van Christina, Madden, heeft Heterochromia Iridum – de iris van het ene oog heeft een andere kleur dan zijn andere oog – en een hazenlip.

Toen Christina op Facebook een foto van een kat zag met precies dezelfde aandoeningen als haar 7-jarige zoon, wist ze meteen dat hij voor haar familie was voorbestemd.

Lees ook  Boeren verminken tegenwoordig koeien door er gaten in te boren om DEZE reden!

“Vorige postte een vriend een foto van een kat. Het katje werd opgevangen door een dierenwelzijnsorganisatie in Minnesota. We wisten meteen dat deze kitten voorbestemd was om bij onze familie te horen. Hij heeft niet alleen een hazenlip zoals onze 7-jarige zoon Madden, maar heeft ook heterochromia iridum zoals Madden. Ze waren voorbestemd om de bete vrienden te worden”, vertelde Christina aan Love What Matters.

Lees ook  Man (32) zwaargewond bij vechtpartij tussen agressieve honden in Utrecht

“Normaal zijn we niet zo’n spontane mensen, maar we wisten dat we van dit katje zouden houden. Moon de kat en Madden zijn de perfecte maatjes voor elkaar. In een wereld vol pestkoppen en hatelijke woorden, kiezen we ervoor om liefde na te streven. We overdrijven niet als we zeggen dat deze kat liefde is, en was voorbestemd om deel uit te maken van ons avontuur en dat van Madden.”

 

Geschokte klant in restaurant ziet hoe de sushi op zijn bord terug tot leven komt.

Moeder bevalt van drielingen. 7 jaar later verbluft dokter haar met nieuws dat ze nooit voor mogelijk had gehouden.