in

Jongeman had zijn haar 5 jaar niet geknipt – krijgt een sexy look waar hij zichzelf niet meer herkend

Na jarenlang hetzelfde oude haveloze kapsel te hebben gehad, was Alex, de chef-kok, klaar voor iets nieuws. Zijn haar in een paardenstaart kammen om elke dag te werken, werd oud!

Dus hij vroeg de enige persoon in de wereld die hij kon vertrouwen voor een frisse blik: The Makeover Guy. Deze make-overgoeroe, ook bekend onder zijn wettelijke naam, Christopher Hopkins, herkende meteen dat de lange sloten van zijn cliënt moesten verdwijnen – maar de manier waarop hij zijn uiterlijk veranderde was absoluut ongelooflijk. Toen Alex de eerste keer dat Christopher klaar was, het zelf kon zien, kon hij niet geloven dat de man hem in de spiegel aankeek.

Lees ook  Julia uit sportschool gezet vanwege 'te blote' outfit

Voordat Alex de stoel van Christopher inliep, gaf Alex toe dat hij in een sleur zat. Lange werkdagen in het restaurant hebben geleid tot een gebrek aan bereidheid om voor zijn persoonlijke uiterlijk te zorgen.

En toen hij de kans kreeg om uit te gaan, verborg de knappe jongeman zich achter zijn vloeiende bruine haar. Toen Alex had uitgelegd waar hij naar op zoek was, ging Christopher aan het werk. Hij knipte de lengte van de haren in, gaf hem een ​​modern, mannelijk kapsel en knipte zijn gezichtshaar bij. Tegen het einde van de afspraak, Alex keek en voelde als een gloednieuwe man! Hij kon niet wachten om iedereen zijn volwassen make-over te laten zien.

Lees ook  Mama snottert onophoudelijk achteraan in de lift van het ziekenhuis. Wanneer de deuren opengaan, weet ze meteen wat haar te doen staat.

Hoewel Christopher in het verleden zijn magie op mannen heeft bewerkt, heeft deze transformatie alle beste vrienden en collega’s van Alex in totale shock achtergelaten.

Wie was die persoon die voor hen stond? Er is geen sprake van dat het hun sjofele Alex kan zijn! Neem een ​​kijkje in de onderstaande video. Christopher gaf zijn cliënt het vertrouwen, het charisma en de stijl waarnaar hij op zoek was – er is een reden waarom hij de Makeover Guy is.

Vaatwastabletten niet alleen voor de vaatwasser – Je kunt ze ook voor deze 10 dingen thuis gebruiken

Zie wat er met je lichaam gebeurt als je elke dag een kop koffie drinkt