in

Jonge vrouw verliest bijna alles na noodlottig verkeersongeluk

In één klap was Maria Lebedeva bijna alles kwijt. Haar zicht, haar geheugen, haar zogenaamde vrienden. De jonge vrouw uit deelde haar verhaal met The Siberian Times in hoop een dokter te vinden die haar toestand kan verbeteren.

Het gebeurde op een fatale dag in augustus 2016 in de Russische stad Novosibirsk. Omdat ze te laat was voor een afspraakje met haar toenmalige vriend Andrey, kregen ze hevige ruzie. In de auto versnelde hij om een rood licht te vermijden en knalde op een veel te hoge snelheid tegen de zijkant van een SUV aan.

Samen met een vriend werd hij door de airbags gered. Maria had minder geluk. Ze liep zware verwondingen aan haar ruggengraat en bekken op. Daarnaast had ze ernstige hersenschade en zou tien dagen in coma liggen.

Lees ook  Olifant brengt zijn hele leven aan ketting door, zijn reactie als hij eindelijk gered wordt, zegt alles

Het leven is voor de 23-jarige vrouw compleet veranderd. Haar geheugen is warrig, de jaren 2015 en 2016 zijn compleet weg. Alle hoop, dromen en doelen van haar oude leven zijn vervlogen. Maria ondergaat momenteel stamceltherapie om haar zicht terug te krijgen. Maar ze heeft ook problemen met haar rug, het doet pijn om te lopen, zitten en van positie te veranderen.

Haar toenmalige vriendje Andrey kwam in het begin nog naar het ziekenhuis. Maar stopte daarna met bezoeken. De jonge vrouw geeft aan dat hij nooit zijn excuses aan heeft geboden of zelfs berouw heeft getoond. Maar hij was niet de enige die het af liet weten.

Lees ook  Politieagenten worden opgeroepen naar huis van 92-jarige – alarmerende ontdekking in de keuken doet 1 van hen meteen naar buiten lopen.

Maria vertelde aan The Siberian Times: “Weet je, ik hield veel van reizen, niet thuis blijven. Ik danste en rende graag…” waaraan ze toevoegde: “Nu realiseer ik me dat ik niet veel vrienden had. Ik had veel bekenden.” Haar onafhankelijkheid mist ze het meest. Nu hoort ze constant hoe mensen medelijden met haar hebben, vooral oudere vrouwen.

Toch is ze niet gestopt met dromen. Maria hoopt op een dag stewardess te worden. Daarnaast zingt ze als een vorm van therapie.

Dit kind schreeuwt om hulp wanneer haar moeder flauwvalt – de camera filmt de reactie van de bestuurder dan

Het internet gaat los over deze hond met bizar menselijk gezicht