in

Jonge Filipijnse zingt beter dan Celine Dion

Dat Celine Dion heel goed kan zingen, daar is geen twijfel over mogelijk. Veel mensen hebben in het verleden geprobeerd om haar zangtalent te evenaren. De één iets succesvoller als de ander. Maar, wat de jonge Fillipijnse zangeres Charice Pempengco laat zien en horen verslaat alles en iedereen.

Zij is de onbetwist de beste mededingster naar een even sublieme zangcarrière als Celine Dion. Op onderstaande video zie je hoe Charice haar hele publiek met haar stem in vervoering weet te brengen als ze het nummer ‘All by Myself’ zingt.

Lees ook  Man die echtgenote doodstak na overspel dood aangetroffen in cel

Charice zingt de originele versie van Eric Carmen op een unieke wijze die je niet kunt vergeten. Haar pianist David Foster is wel wat gewend op zanggebied, maar zelfs hij is diep onder de indruk van haar optreden.

De video is niet onopgemerkt gebleven en wereldwijd inmiddels al 30 miljoen keer gedeeld. Naar aanleiding van deze video is Charice in de talkshows van Ellen DeGeneres en Oprah Winfrey uitgenodigd.

Lees ook  Een dokter onderbreekt de les en gaat naar deze tiener – als ze begrijpt wie hij is, breekt ze uit in tranen

Oordeel zelf wat je van ‘All by Myself’ van Charice vindt en ben je overtuigd van haar talent? Deel de video met al je vrienden en familie.

12-jarig meisje ontvoerd en geslagen door mannen – dan omringen leeuwen haar en doen het ondenkbare

Deze zonen vragen hun vader om de auto te stoppen, zijn hart verwarmt dan als hij begrijpt waarom