in

Johan Derksen verliest dochter door rel!

De dochter van Johan Derksen, Marieke, reageert op de rel die is ontstaan op de aflevering van twee weken geleden in het programma Veronica Inside. De dochter van Johan vindt het vooral bizar dat het een landelijke discussie is geworden.

”Jongens, waar hébben we het over?” vraagt Marieke zich af. Marieke vindt het bizar dat het inmiddels is uitgelopen tot een landelijke rel. Ook laat de dochter van Derksen weten helemaal geen kant te willen kiezen. ”Laat mij maar lekker in het midden, waar ik beide kampen begrijp” zo reageert ze.

Lees ook  Nieuwe deelnemer Temptation Island steelt nu al de show (en je meisje)

Maar ze wil er wel graag op reageren. “In de context, als je het hele programma hebt gezien – en het klinkt hard en ik ben wit,I know – vond ik het niet zo heel raar. Maar kun je het in deze tijd zeggen? Nee. Het is niet handig als je weet hoe de emoties ervoor staan. Maar om daar nou zo lang over door te gaan…Volgens mij heeft Johan al duizend keer gezegd dat hij tegen racisme is.”

Lees ook  3-jarig meisje overleeft als enige gezinsdrama door zich onder haar bed te verstoppen.

Het is nog maar de vraag of Veronica Inside terug komt op de televisie. Johan heeft overigens wel aangegven dat hij geen interesse heeft in een eventueel ander programma. ”Als dit ophoudt: dat was het dan.” Aldus Johan.

Hond bedankt vuilnisman die hem van verdrinkingsdood redde op de schattigste manier.

Juliette (57) en haar man kregen tegelijk te horen uitbehandeld te zijn: ‘We waren drie weken verlamd’.