in

Jij kan de ex van Max Verstappen scoren

We weten dat Max een goede smaak heeft. Hij weet de juiste mee naar huis te nemen en aan vader Jos voor te stellen. Het is daarom ook niet gek dat hij om de zoveel tijd een nieuwe ex aan zijn collectie toe wil voegen. Daarom staat nu zijn gebruikte Aston Martin DBS Superleggera te koop.

Ex van Max Verstappen
Onze Max heeft het niet slecht. Met een riant jaarsalaris van boven de 30 miljoen en een dik wagenpark mogen we stellen dat Nederlandse formule-1 coureur het aardig voor mekaar heeft. Als je voor het formule-1 team van Aston Martin Red Bull Racing uit mag komen, is het ook geen verassing dat je rond mag cruisen in een van Aston Martin’s bolides. In Monaco, waar de Nederlander vertoeft zijn sublieme stulpje, had hij de Hyper Red Aston Martin DBS Superleggera tot zijn beschikking. Na een jaar trouwe dienst staat deze brute bak nu te koop bij Kroymans in Hilversum. Volgens Max was dit beest zijn favoriet. De looks, het vermogen, de wegligging. Het klopte allemaal. Veel kilometers heeft hij er alleen niet mee gemaakt: nog geen 2000. We hopen maar dat Max het iets langer volhoudt met zijn vriendin.

Lees ook  Buren redden uitgeput, graatmager paard die werd gedwongen om kar te dragen. Daarna verbrandden ze zijn kar om eigenaar te straffen.

Aston Martin DBS Superleggera
Geen misselijke auto’s, die Aston Martin’s. Deze Superleggera is ook geen verkeerde keuze geweest van Max. Met een van de duurste modellen van de Britse autofabrikant trek je zeker veel bekijks. Met een 725pk sterke 5,2 liter twaalfcilinder motor is het ook geen verassing dat de ex van Max Verstsppen je in 3,4 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur schiet. Mocht je nog even willen doortrekken op de A2, kan dat tot 340km/u. Sneller dan de flitspaal zullen we maar zeggen.

Lees ook  Moeder van twee weigert kerstcadeautjes te kopen voor kinderen – zelfs al kan ze het zich veroorloven.

Kopen
Maar hoe kwam deze wrede bak nou terecht in Hilversum? “Toen deze DBS Superleggera door de fabrikant aan het dealernetwerk werd aangeboden, trok ik het chassisnummer na en constateerde dat het de auto betrof van Max Verstappen.” Zegt Eduard Severijn, Sales Manager van Aston Martin Hilversum. “Wij hebben altijd relaties die zoeken naar iets bijzonders. Zeker naar een buitenkans als deze. Ik verwacht dat deze auto zeker binnen een paar dagen is verkocht!”. Met een prijskaartje van 350.000 euro is hij niet bepaald goedkoop. Om het ex’je van Verstappen te berijden moet je dus een dikke bankrekening hebben. We hadden ook niet anders van je verwacht, Max.

Pasgeboren baby met mes in rug gevonden

Bruiloft wordt gelinkt aan 176 besmettingen en de dood van 7 mensen die niet eens aanwezig waren