in

Jeanine (41): ’Hij wil dat ik hem sla in bed’

In de rubriek ’Tussen de lakens’ vertellen vrouwen over hun s*ksleven. Dit verhaal komt van Jeanine (41).

Ze heeft sinds een half jaar een nieuwe partner, die haar onlangs een voorstel deed. „Hij wilde dat ik hem tijdens de s*ks in zijn gezicht sloeg.”

Verlaten
„Ik ben drie jaar geleden gescheiden van de vader van mijn twee kinderen. Hij was verliefd geworden op een ander; zoiets hou je niet tegen. Ik heb het er heel moeilijk mee gehad.

Ik zag zelf ook wel in dat onze relatie niet meer was zoals het begon, maar dat hij mij zou verlaten voor een andere vrouw, had ik nooit verwacht. Het kwetste mij enorm.

Ik heb flink in de put gezeten. Van andere mannen moest ik dat eerste jaar niets weten. Ik was vooral heel, heel boos op alles en iedereen.

De energie die ik nog overhad, stak ik in de kinderen en in mijn werk. Het was echt overleven, wat ik deed.

Maar na dat eerste jaar kwam er een kanteling. Ik weigerde mijn leven nog langer door mijn ex te laten beheersen. Ik wilde door.”

Geschifte mannen
„Ik ben gaan daten: via Tinder, via een datingsite en ook vriendinnen regelden dates voor me. Ik kan er inmiddels een boek over schrijven, de wereld zit écht vol geschifte mannen.

Het is heel wat keren niet verder gekomen dan één drankje. Dan wist ik weer niet hoe snel ik weg moest vluchten, zo vreselijk waren ze.

Ik heb een paar onenightstands gehad. Ik kreeg na een tijdje namelijk ook mijn behoefte aan s*ks weer terug.

Lees ook  Julia Mekkes (ex Dave Roelvink) laat niets aan je verbeelding over

Ik wist dan dat het verder met die mannen niets zou worden, ik gebruikte ze in feite gewoon. Ach, dat zal omgekeerd niet anders zijn geweest – ik voel me er niet schuldig over.

Ik durf te wedden dat ik ook mannen heb gedate die getrouwd waren, maar daarover logen. Het is een heel raar wereldje.”

Vonken
„Coen ontmoette ik een half jaar terug. Een leuke man, echt een verademing tussen de types die ik daarvoor had gehad.

Ik wist vanaf de eerste seconde dat dit wel eens relatiemateriaal zou kunnen zijn. Hij kwam binnen in het café waar we hadden afgesproken en er was meteen een ’spark’ tussen ons.

Onze eerste date verliep heel keurig, we gingen uit elkaar na drie zoenen op de wang. Maar die avond begonnen we al met ’spannend’ appen. Onze volgende date eindigde dan ook in bed; de vonken spatten er vanaf.

Coen is heel snel bij mij ingetrokken, zijn appartement verhuurt hij nu aan een vriend. We hebben het heel fijn samen.

Ik kan enorm met hem lachen en zie mezelf met deze man wel oud worden. En, niet geheel onbelangrijk: ook de kinderen mogen hem graag.”

No-go
„Coen heeft alleen in bed wel wat aparte voorkeuren, kom ik achter. Hij liet al in de eerste maand doorschemeren dat hij wel van an ale s*ks houdt. Ieder z’n ding, maar voor mij is dat een echte no-go. Dat heb ik hem toen heel duidelijk gezegd. Ik zag de teleurstelling op zijn gezicht.

Lees ook  Kun je nou wel of niet met een tampon in slapen?

En onlangs vroeg hij mij of ik hem tijdens de s*ks in zijn gezicht wilde slaan. Ik schrok daarvan. We hadden op dat moment een goede borrel op, ik ging er vanuit dat hij het in een beetje een beschonken bui vroeg en niet meende.

Ik ben er die avond onderuit gekomen, maar een paar dagen later begon hij er, broodnuchter, weer over. Ik weet niet zo goed wat ik ermee moet.”

Onderdanig
„Ik ben bang dat ik er overdag ook aan moet denken en dat ik daardoor mijn gevoel voor hem kwijtraak. Coen is een heel sterke man, echt en leider. Ik hou daarvan.

Als ik in bed een dominante rol aanneem, verandert er iets in de verhoudingen tussen ons, vrees ik. Ik wil hem niet zien als onderdanige man.

En wie zegt mij dat het hier bij blijft? Nog even en ik ben zijn SM-meesteres! Dat hele wereldje is niks voor mij.

Coen gaat er ongetwijfeld op terugkomen. Ik heb hem gevraagd om mij even de tijd te geven. Ik denk toch dat ik hem dan ga zeggen dat ik dit soort dingen echt niet wil. Ik ben alleen bang dat hij ons s*ksleven daardoor minder zal vinden.

Het is een lastig probleem, wat je ook niet even met je vriendinnen bespreekt. Ik hoop maar dat het voor hem niet zo’n heet hangijzer is als ik nu denk. Ik hoop vooral dat dit niet tussen ons in komt te staan.”

’Jongeren gooien vuurwerk naar rouwstoet’

Vermoorde Utrechtse peuter (3) was sinds 2017 bekend bij jeugdzorg