in

Je kunt nu gaan kamperen en yoga doen met Alpaca’s op deze boerderij

De meesten van ons zijn waarschijnlijk niet zo up-to-date over de yoga-technieken. Ondertussen zijn er mensen die zich afvragen hoe ze hun huidige yoga-technieken naar een hoger niveau kunnen tillen.

Geen van beide groepen verwachtte echter deze kans te krijgen. Als jij of een geliefde ooit yoga met alpaca’s wilde doen, is je grote dag eindelijk aangebroken.

Alpaca’s zijn één van de leukste dieren op aarde en zelfs de mensen met minder ervaring in yoga willen vast en zeker yoga met alpaca’s doen. The Rosebud Ranch bevindt zich in Devon, Engeland.

Deze locatie is de thuisbasis van de alpaca yoga-boerderij. Bezoekers kunnen hier ook kamperen. Ervaringen zijn afgestemd op de behoeften van specifieke groepen.

Lees ook  Politie doet bizar reconstructie van koppeltje in het openbaar

Klassen worden ook aangeboden als dat nodig is. Elke klas krijgt de kans om tijd door te brengen met alpaca’s, ongeacht hun vaardigheidsniveau.

Ze zijn ook voorzien van een mooi uitzicht op Dartmoor. Deze instelling biedt de nodige rust. Lucy en Nick Aylett zijn de eigenaren. Ze zijn heel erg blij om een ​​ontspannen omgeving voor al hun bezoekers te bieden.

De alpaca’s worden als zeer therapeutisch beschouwd. Ze hebben verschillende prijzen ontvangen voor hun inspanningen.

De vacht van deze dieren worden afgeschoren, zodat verschillende geschenken kunnen worden gegeven. Dit zijn niet de enige dieren die op dit terrein te vinden zijn.

Lucy en Nick bieden ook onderdak aan verschillende schapen, katten, kippen en bijen. Ze hebben zelfs twee paarden rondlopen op het terrein.

Lees ook  Lerares die tegen kanker vecht tot tranen toe geroerd na lezen van brief dat lening en rekening allemaal betaald zijn.

Een Noordelijke Inuit-hond rondt dit droomteam af. Deze boerderij is bedoeld als ontsnapping aan de werkelijkheid en we moeten toegeven dat een bezoek heel aantrekkelijk klinkt. Deze locatie is gekozen om alle zorgen te ontnemen.

De dieren op de boerderij dienen om een kalmerende effect te geven. De alpaca’s staan bekend om hun vermogen om stress te verminderen en nu is het tijd voor de wereld om meer over deze locatie te leren.

Deel dit verhaal asjeblieft met je gestreste vrienden en geliefden. Ze kunnen gewoon profiteren van een reis naar het vrolijke oude Engeland!

Baby vecht voor zijn leven nadat moeder hem in elkaar slaat en op date gaat – hij heeft al onze steun nodig

Bedrijven voeren 3-daags weekend in en ziet productiviteit met 40% verhogen