in

Je kunt nu een halve kerstboom kopen, zodat je de achterkant niet hoeft te versieren

De kerstboom versieren is typisch iets waar je van tevoren veel zin in hebt, maar wat op het moment zelf toch een beetje tegenvalt. De lichtjes zitten in de knoop, je hebt net niet genoeg ballen… En waarom zou je eigenlijk de achterkant van de boom versieren als niemand die ziet?

Op dat laatste is nu een briljante oplossing verzonnen. De nieuwste trend is namelijk het kopen van een halve kerstboom. Zo versier je alleen de kant van de boom die iedereen ziet.

Lees ook  Jacqueline is maar liefst 158 kilo afgevallen - Ze is nu echt een lekkerding

Kersttrend 2020: halve kerstboom
In Engeland zijn deze halve bomen, the wall christmas tree genoemd, een ware trend. De halve bomen zijn niet alleen ideaal voor mensen die een tikkeltje lui zijn. Je bespaart er ook flink wat ruimte mee als je niet zo groot woont.

Toegegeven, de halve bomen zijn niet heel goedkoop. Zo vonden we dit exemplaar nu voor €89,99. De boom is 210 centimeter hoog en heeft een diameter van 60 centimeter. Maar goed, het zijn kunstbomen, dus je kunt ze zeker een paar jaar gebruiken (je krijgt 5 jaar garantie). En een echte boom kost toch ook al snel een eurootje of 40.

Lees ook  Het ziet er eerst uit als een normaal zwart paard, maar het is een prachtig majestueus dier!

Nog een voordeel is dat je ook een stuk minder versiersels nodig hebt. Dat scheelt natuurlijk ook weer geld. En mocht je al slingers en kerstballen in huis hebben, dan zit er maar 1 ding op: gewoon 2 halve bomen kopen…

Kabinet wil horeca helemaal dicht en geen alcoholverkoop meer na 20.00 uur

Charlotte liet haar meloenen verkleinen: ‘Ze kwamen bijna tot mijn navel – Foto’s