in

Je kind zien stikken, is een nachtmerrie voor iedere ouder… Weet wat je moet doen wanneer je kindje stikt!

St. John Ambulance is een organisatie die zich inzet om mensen EHBO technieken te leren en kennis te geven over hoe te handelen in noodsituaties.

Wanneer mensen weten wat ze moeten doen wanneer iemand medische hulp nodig heeft kunnen zij levens redden! De eerste minuten zijn vaak cruciaal en hulpdiensten zijn dan nog niet ter plaatsen.

St. John Ambulance plaatst daarom instructie video’s op Youtube zodat iedereen kan leren hoe zij een ander kunnen helpen.

De volgende video moet eigenlijk iedere ouder zien! Baby’s en peuters staan erom bekend de wereld met hun mond te ontdekken. Werkelijk alles wat ze maar te pakken kunnen krijgen stoppen ze in hun mond.

Lees ook  De koe heeft moeite met bevallen, maar dan komen deze fietsers helpen!

Maar ook voedsel kan tot verstikking leiden. Vooral zachte en ronde vormen zijn gevaarlijk omdat ze de luchtpijp helemaal kunnen afsluiten.

Snij daarom altijd fruit voor je kindje in kwarten en pas ook op met knakworstjes. Deze worstjes leiden het vaakst tot een dodelijke verstikking omdat ze precies de grootte van de luchtpijp hebben.. Snij deze dus altijd in de lengte door!

Verstikking is de belangrijkste doodsoorzaak bij peuters en baby’s in Nederland. Je kind zien stikken, is een nachtmerrie voor iedere ouder. Veel ouders hebben geen idee hoe ze in een dergelijke situatie het beste kunnen handelen.

Lees ook  Deze vrouwen delen hun post-geboorte foto’s en vergelijken deze dan met die van Kate Middleton

Wanneer je weet wat je moet doen kan je levens redden! Dit geldt natuurlijk ook voor mensen zonder kinderen. Je weet nooit wie wanneer je hulp nodig heeft! Deel deze video met iedereen die je kent! Hoe meer mensen weten wat je moet doen wanneer een kindje stikt hoe meer kinderen er gered kunnen worden van een vreselijk ongeluk.

Heb jij wel eens last van de hik? Deze simpele truc werkt bij mij ALTIJD. Iedereen moet dit zien!

Moeder en dochter besluiten samen af te vallen, na 100 dagen is het resultaat fantastisch!