in

Jarenlang moest de blinde olifant hard werken voor toeristen, maar nu niet meer

We hebben het de laatste tijd vaker gehad over het mooie werk wat de medewerkers van het Elephant Nature Park in Thailand doen. Het reservaat werd in de jaren negentig opgericht en heeft sindsdien meerdere prijzen gewonnen voor het werk wat ze met olifanten uitvoeren.

In de onderstaande video zien we de olifant Ploy Thong. Dit is een van de olifanten die de organisatie gered heeft. De blinde olifant moest elke dag hard werken. Ze moest toeristen op haar rug dragen van zonsopgang tot zonsondergang. Daar is nu dankzij de medewerkers van het Elephant Nature Park een einde aan gekomen..

Lees ook  Trouwe hond wacht elke dag twaalf uur totdat zijn baasje van werk terugkeert

Ze lieten vervolgens de olifant voorzichtig wennen aan zijn nieuwe omgeving in het reservaat. Ploy Thong werd geïntroduceerd aan de andere olifanten die in het reservaat rondlopen.

Als de kudde door heeft dat Ploy de groep graag wil leren kennen, lopen ze enthousiast op haar af. Met hun slurf raken ze haar vervolgens nieuwsgierig aan. Het doet Ploy zichtbaar goed.

Lees ook  Man bereidde 1000 maaltijden voor slachtoffers van de orkaan – krijg geen aandacht in de media

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook.

Restaurant serveert tarantula hamburgers voor waaghalzen

Aangespoelde potvis heeft meer dan 29 kilo vuilnis in zijn buik