in

Jan des Bouvrie ging bij zijn eerste vrouw elke dag vreemd

Dat Jan des Bouvrie (77) vroeger wel van een feestje hield, is algemeen bekend. Maar ook van de vrouwen kon de ontwerper geen genoeg krijgen.

Bij zijn eerste vrouw ging hij iedere dag vreemd, vertelt hij in Volkskrant Magazine.

Geen sorry
Het begon allemaal met de dochter van een van zijn vrienden. “Zij werd verliefd op mij, en ik ook op haar. Het was een énige meid.” De ontwerper heeft geen spijt van zijn uitstapjes buiten de deur.

“Ik wil er niet te veel over zeggen, maar ik ken bijna geen man die dat niet heeft gedaan”, zegt hij. “Ik verontschuldig me niet, ik ben er zelf mee gestopt omdat ik het liegen beu was.”

Worden Sylvana Simons en Gaby Blaaser familie?!

Zeuren
De ontwerper wijt zijn “rare gedrag” aan het gezeur van zijn ex Joke: “omdat ze zeurde, ben ik steeds meer afstand van haar gaan nemen.

Kijk maar eens om je heen, hoeveel mannen gaan scheiden omdat hun vrouwen zeuren.” Inmiddels is de band met zijn ex gelukkig weer hersteld. “Joke en ik gaan nu weer goed met elkaar om. Ik wil mijn hele familie weer in die hug hebben.”

Vrouw laat hond bij opvang achter, waarna ze selfie met opgestoken middelvinger maakt

Klaar
Sinds hij samen is met zijn huidige vrouw Monique, is de ontwerper naar eigen zeggen al 34 jaar zo trouw als een hond.

Hij gaat nauwelijks uit en gaat voor vertier naar zijn “klaverjasclubje” met René Froger. Hun geheim? Monique zeurt nooit, zegt Jan.

“Zeuren is bijvoorbeeld de vraag: waar was je, wat heb je gedaan? Dat kunnen vrouwen erg doen, en daar kunnen mannen niet tegen.”

Zo herken je een psychopaat aan z’n eetgedrag

Kindje valt in slaap op koude tegels van crèche, boze moeder dient klacht in