in

Jaloerse man scalpeert zijn vriendin. Dan laat hij zijn pitbull op haar los. En beslist vervolgens om …

Een man uit Kentucky riskeert 20 jaar gevangenisstraf nadat hij schuldig werd gevonden aan het scalperen van zijn vriendin en het bevel gegeven te hebben aan zijn pitbull om haar aan te vallen.

De aanval vond plaats op 14 september 2015. Zachary Gross, 31, viel zijn vriendin Marilyn Stanley gedurende een uur lang aan, verwijderde haar scalp met een mes en liet vervolgens zijn pitbull Capone op haar los die een stuk van haar oor knauwde.

Gross stak de scalp van zijn vriendin dan in een zak en liet hem achter bij het huis van haar moeder. Stanley werd overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis van Cincinnati waar de dokters vaststelden dat 80% van haar scalp ontbrak. Stanley leed eveneens aan een gebroken neus en haar ogen waren gezwollen zo groot als tennisballen.

Lees ook  Dit is de foto die Facebook verwijderde en nu overal op het internet wordt gedeeld

Het slachtoffer zei dat Gross haar zes keer in het gezicht had geslagen en in de buik had geschopt, alvorens zijn hond op haar los te laten. De advocaat van Beck zei aan de jury dat de stoppen bij Gross doorsloegen nadat hij op Facebook een foto van zijn vriendin en haar zoontje in het park had gezien. De foto werd gepost door een andere man, waardoor Gross in een jaloerse razernij uitbarstte.

Terwijl Gross de scalp van Stanley eraf sneed, zei hij haar: “Nu ben je kaal. Wie zal je nu nog willen hebben?”

Lees ook  Wetenschappers bevestigen: Vergeetachtig zijn is een teken van hoogbegaafdheid

Gross’ advocaat beweerde dat zijn cliënt zich uiteindelijk moest verdedigen omdat Stanley als eerste het mes zou getrokken hebben. De advocaat probeerde de schuld voor de verwondingen aan haar hoofd nog in de schoenen van de hond te schuiven. Maar een expert getuigde tijdens de zitting dat de verwondingen wel degelijk van een mes afkomstig waren.

De jury had slechts 2 uur nodig om de man schuldig te verklaren. Wat vind jij een gepaste bestraffing voor dergelijke misdrijven? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Ziekenhuis redt leven van man, nadat hij beschoten werd. 9 jaar later wordt hij dokter bij hetzelfde ziekenhuis

Wanneer een domme discussie plots moord wordt … (video) Deze complete idioot mag de komende 20 jaar in een cel gaan zitten voor een domme discussie