in

Jaimie Vaes: ‘In onze relatie is veel veranderd’

In de nieuwe LINDA.meiden blikt Jaimie Vaes terug op een voor haar veelbewogen jaar. Zij en Lil’ Kleine kregen zoontje Lío, en dat veranderde het een en ander aan hun relatie, zo blijkt uit het interview.

Onderschat
Ondanks dat Jaimie dolgelukkig is met haar gezinnetje, heeft ze het moederschap wel behoorlijk onderschat. Haar leven is immers een stuk veranderd. “Het leven draait niet langer om mij, Jorik of ons samen. Mijn vrijheid is verruild voor verantwoordelijkheid”, vertelt Jaimie.

Lees ook  Jongen (15) raakt vingers kwijt na afsteken illegaal vuurwerk in Dongen

Wennen
Die vrijheid mist Jaimie soms wel even. “Carrière maken, naar de spa of uiteten met vrienden: het komt nu allemaal op de derde plaats…” Haar relatie werd daar de dupe van. “In onze relatie is ook veel veranderd. We hebben minder aandacht voor de ander en het is wennen om elkaar als vermoeide vader en moeder te zien, naast geliefden.”

Het duurde dan ook even voordat Jaimie aan alle veranderingen gewend was. “Maar ik ben geland en voel me weer gelukkig. Ik heb veel hulp gekregen van opa en oma, die dolgraag oppassen als ik druk ben.”

Lees ook  Hond verdwijnt spoorloos een maand lang, dan ziet de jongen hem eindelijk weer terug!

Vooruitblik
Ze ziet 2020 als een frisse start en kijkt terug op een aantal leerzame jaren. “Ik ben trots op waar ik nu sta. Als ik terugkijk, zie ik de fouten die ik heb gemaakt.”

Van die fouten heeft Jaimie zeker geleerd. “Ik heb meer mensenkennis en voer liever een goed gesprek, dan dat ik een dure tas ga kopen”, aldus de 30-jarige moeder.

Fans zijn woedend na walgelijke foto van Famke Louise op Instagram

Tiener in shock nadat ze erachter komt dat haar ‘schattige’ nieuwe huisdier geen kitten is