in

Is Wendy’s huwelijk nog wel te redden?

Het zal lang geleden zijn dat Wendy van Dijk zó opzag tegen Valentijnsdag als dit jaar. Terwijl ze in september haar vijfjarig huwelijksjubileum met Erland had moeten vieren, lijkt dat meer en meer een utopie. Steeds nadrukkelijker leiden Erland en zij elk hun eigen leven, vond Story uit.

In een niet eerder gepubliceerd gesprek met Story uit december vorig jaar deed Wendy van Dijk een uitspraak die achteraf veel aan gewicht wint. Gevraagd naar hoe haar 2018 was, zei Wendy: ‘Doordat we dit seizoen geen opnames hadden voor Moordvrouw, had ik meer vrije tijd. Tijd om me op de echt belangrijke dingen te richten. Zoals mijn gezin.’ Het waren woorden die aanvankelijk weinig om het lijf leken te hebben, maar met de kennis van nu juist veelzeggend zijn. Wendy deed haar uitspraken vlak voor kerst en leefde toen al in de wetenschap dat haar huwelijk met grote liefde Erland Galjaard in zwaar weer verkeerde.

Lees ook  Michael van der Plas de Ex van Barbie slaat manager neer

Niettemin vertrok Wendy een paar dagen later met Erland voor een familievakantie naar Curaçao. Ze deelde zelfs een vrolijke gezinsfoto met Erlands dochters Elena en Charlotte, hun beider partners en dochter Lizzy – alsof er niets aan de hand was.

Dat was er echter wél, zoals snel daarna duidelijk zou worden. Begin vorige maand bracht het tv-koppel immers een persbericht naar buiten waarin werd bevestigd dat er sprake is van een serieuze crisis. ‘Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt,’ liet het glamourpaar weten. ‘Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen.’

Lees ook  Utrechtse (23) overlijdt na mishandeling in flat Max

Hond rent wanhopig achter auto van de eigenaar aan nadat hij bij het meer is gedumpt – help politie de man te vinden

Pleun schaamt zich niet voor haar maatje meer en laat alles gewoon zien