in

Is het al kerst? Dit jaar kan je sushi kerstballen kopen voor aan je kerstboom!

We zullen nog even geduld moeten hebben, maar voor je het weet is het zover en dan kunnen we ons weer opmaken voor de feestdagen!

Voor vele de gezelligste dagen van het jaar. Als jij ook een van die fanatiekelingen bent die het liefst ieder jaar het huis voorziet van nieuwe kerstversiering en graag sushi mag eten, dan hebben we heel goed nieuws. Voor dit jaar kan je namelijk de kerstversieringen een Japans thema geven!

Lees ook  Politie verzegelt Twentse supermarkt na 18 overtredingen, eigenaar is woest

Sushi is natuurlijk helemaal hot. In elke stad waar je komt vind je wel een sushi restaurant. Maar als jij echt niet genoeg kan krijgen van sushi, dan mogen deze kerstballen dit jaar niet ontbreken.

Ieder jaar breng Vondels weer prachtige kerstcollecties uit, en ook dit jaar zijn ze weer een lust voor het oog, dus zorg dat je er snel bij bent, voor het is uitverkocht.

Lees ook  Jongen wordt gepest omdat hij oude schoenen van mama draagt. 13-jarige geeft haar nieuwe schoenen aan hem

Heel goedkoop zijn de sushi-creaties niet, helemaal wanneer je een boom vol met sushiballen wilt, zal er diep in de buidel getast moeten worden.

Maar dan maak jij jezelf dit jaar natuurlijk wel de blits met kerst! Overigens zijn de ornamenten met de mond geblazen en met de hand geschilderd, dus wees er extra zuinig op. Hieronder hebben we een aantal van onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Mompel jij ook veel in je slaap? Dan ben je uniek en heb je een groot empathisch vermogen

Eindelijk bewijs: Mannen blijken echt last te kunnen hebben van ‘aanstelleritis’!