in

Is dit de domste inbreker ooit?

Als je ergens gaat inbreken, wil je toch van tevoren weten of er wel iets te halen valt? Deze inbreker had zijn huiswerk in ieder geval niet gedaan.

Helaas zijn er in ieder land wel een aantal inbrekers actief. Soms wordt er iets met succes gestolen, maar soms ook juist het tegenovergestelde.

Natuurlijk hoort niemand anders aan je spullen te zitten. Toch gebeurt het helaas. Met behulp van bewakingscamera’s kun je soms achterhalen wie je spullen heeft gestolen. Zodoende kun je je spullen toch soms nog terugkrijgen. Tevens kan eventuele schade op de dader worden verhaald.

Lees ook  RIVM: dodental door corona gestegen naar 136

Ook deze inbreker werd gefilmd door een beveiligingscamera. Echter had hij minder geluk, want hij kon niet eens buit meenemen uit het huis. Als hij even iets beter had opgelet, had hij direct al gezien dat er niet veel te halen was in dit huis.

Het heeft in ieder geval hilarische beelden opgeleverd. Bekijk de onderstaande video maar eens. Zal dit de domste inbreker ooit zijn?

Lees ook  Man rijdt over N343 en ziet een gigantische hond met grote tanden naast de weg liggen. Als hij beter kijkt ziet hij dat het geen hond is....

Vind jij dit ook een hilarische video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

De dokter vertelt deze zwaarlijvige man dat hij vóór zijn verjaardag zal sterven – dus verliest hij 203 kilo

Ondertussen in Den Haag. Zwerver eet een gebraden reiger op