in

“Is dat mijn verloofde niet?” Toen ze verderklikte op de foto, ontdekte ze zijn dubbelleven

Een 32-jarige mama van drie beweert dat haar verloofde twee jaar lang een dubbelleven leidde.Toen ze een foto van hem samen met een vreemde vrouw op Facebook zag, klikte ze door naar het profiel van de vrouw. Van het ene moment op het andere stortte haar leven in.

Het web van leugens van Paul McHugh moest vroeg of laat in elkaar stuiken. Voor Amanda Creighton, een 32-jarige kapster uit het Engelse Newcastle, was hij niet Paul McHugh, maar Chris Walker. Ze hield van ‘Chris’ en de twee hadden zelfs trouwplannen. Op geen enkel moment had ze kunnen vermoeden dat ‘Chris’ eigenlijk al een vrouw hád en twee jaar lang een smerig spelletje speelde.

(lees verder onder de foto)

Datingsite

Het koppel leerde elkaar in 2013 kennen via een datingsite. “Ik was net gescheiden – na tien jaar – en ik was wat terughoudend om al aan een nieuwe relatie te beginnen”, legt Amanda uit aan The Sun. “Maar toen Chris me een berichtje stuurde, waagde ik de sprong en zijn we beginnen babbelen.”

De twee spraken een maand later voor het eerst af op café. Met succes. “Chris was echt grappig en we besloten de avond met een kus.”

Zakenreis

Ze bleven afspreken en vier maanden later gingen ze officieel een relatie aan. Maar niet veel later moest Chris voor zijn werk zes weken naar Poole, in Dorset. “Ik stelde voor om hem te bezoeken, maar hij wilde dat niet. Dat vond ik vreemd, maar ik dacht dat hij het gewoon druk had. Nu weet ik dat hij die zes weken bij zijn vrouw heeft doorgebracht, omdat ze beviel van zijn baby.”

Lees ook  Duizelige tiener smeekt mama om haar van school te halen. Kort daarop huilt ze “bloedrode tranen.”

Toen hij ‘terugkwam’, negeerde Chris alle berichten en telefoontjes van Amanda. Toen ze hem met het vreemde gedrag confronteerde, deed hij uit het niets een huwelijksaanzoek om de aandacht af te leiden. “Ik was geshockeerd, maar tegelijk ook zo opgewonden. Onmiddellijk vergaf ik hem dat hij me zo lang negeerde.”

“Mijn maag keerde om”

Een halfjaar lang plande Amanda het huwelijk met de man die eigenlijk niet was wie hij vertelde dat hij was. Tot een dag in december 2014, toen ze door Facebook aan het scrollen was en haar oog bleef hangen bij de profielfoto van een ‘vriendschapssuggestie’. “Ik herkende Chris in de foto, dus klikte ik erop. Mijn maag keerde om toen ik Chris hand in hand zag met een andere vrouw.”

Amanda bladerde door het profiel van de wildvreemde vrouw en langzaam begon te dagen dat haar verloofde eigenlijk al getrouwd was met een ándere vrouw. Ze hadden zelfs een kind samen. Bovendien was zijn naam niet Chris Walker, maar Paul McHugh.

“Hij had over alles gelogen. Ik was volledig gebroken. En furieus. Toen ik hem belde en met de feiten confronteerde, hing hij meteen op.”

Tweede kans

Amanda gooide zijn spullen het huis uit en stuurde een berichtje naar zijn vrouw om te vertellen dat haar man er een dubbelleven op nahield. Zes maanden later kreeg ze een berichtje van Paul. Hij smeekte haar om hem terug te nemen en vertelde dat hij zijn vrouw intussen had verlaten. “Ik hield nog altijd van hem en uiteindelijk besloot ik onze relatie opnieuw een kans te geven”, aldus Amanda.

“Maar in november 2015 begon Paul weer dagenlang te verdwijnen. Toen ik hem erover aansprak, gaf hij toe dat hij nog altijd met zijn vrouw samen was. Ik kon niet geloven dat ik hem terug in mijn leven had genomen. Mijn hart was weer gebroken. Ik zette hem woedend aan de deur.”

Lees ook  Lasse (15) redde inzittenden met een keukenmes uit Porsche die op z'n kop in de sloot lag

Daar eindigde het verhaal niet. Want nauwelijks een week later ontdekte Amanda dat ze zwanger was. “Ik vertelde het Paul en hij beloofde me dat we er samen voor stonden. Ik wilde gewoon dat ons kind niets tekortkwam.”

In augustus vorig jaar werd Mollie geboren, een dochtertje.

Seriebedrieger

Het verhaal krijgt nóg een staartje. Want een tijdje na de geboorte van Mollie, merkte Amanda op Facebook een vreemde vrouw op, die Paul aan het uitmaken was voor bedrieger.

“Ik reageerde met mijn eigen ervaringen met Paul en enkele uren later hadden drie vrouwen me al gecontacteerd met een soortgelijk verhaal. Allemaal waren ze ‘samen’ met hem, op hetzelfde moment als ik. Paul had datingprofielen op verschillende sites, allemaal onder de naam Chris Walker. Ik kon het gewoon niet vatten.”

“We waren twee jaar samen en in die tijd heeft hij me op de meest verschrikkelijke manier bedrogen”, . “Mijn hart brak en het heeft lang geduurd voor ik weer iemand kon vertrouwen.”

Paul zelf wil niet veel reageren over de beschuldigingen. “Ze zegt dat het kind van mij is, maar dat wordt nog onderzocht. Ik heb nooit met haar afgesproken terwijl ik een relatie had. Alles over die datingprofielen is onzin. Haar vrienden hebben die aangemaakt.”

Heb je zelf iets soortgelijks meegemaakt? Vertel ons je verhaal en vergeet niet onze Facebook pagina te liken!

Monster sloeg puppy tot moes omdat ze op een decoratiekussentje had geknauwd en werd ondertussen op borg vrijgelaten.

Belastingdienst pesten: Man betaalt Enorm geldbedrag met kleingeld