in

Instagrammodel slaat en schopt haar lieve puppy tijdens weerzinwekkende aanval in de lift.

Het 24-jarige Instagrammodel Keevonna C’Ante Wilson werd gearresteerd en aangeklaagd omdat ze het nodig vond om haar kleine, weerloze hond in elkaar te slaan.

Haar Shih-Tzu puppy genaamd Chastity had een wandelingetje nodig. Toen ze in de lift stapten, besefte het model niet dat de lift met bewakingscamera’s uitgerust is. Wanneer de deuren sluiten, volgt een schokkend tafereel. Wilson laat haar woede schaamteloos op het kleine hondje los.

Lees ook  Drie weken nadat zeldzame schildpad uit dierentuin werd gestolen, werd schild in verlaten straat gevonden …

Nadat ze Chastity in een hoekje van de lift heeft geschopt, blijft ze er genadeloos op inhakken. Als de deuren opengaan, wandelt ze naar buiten alsof er niets gebeurd is, gevolgd door een doodsbange en getormenteerde Chastity.

De volgende dinsdag na het voorval werd Wilson op basis van de camerabeelden aangehouden een aangeklaagd wegens dierenmishandeling.

Het hondje werd door de dierenbescherming van Miami in veiligheid gebracht.

Lees ook  Deze moeder weigerde een abortus van haar vijfling en laat 20 jaar later DEZE foto zien! Wauw!

De dierenarts onderzocht de hond om te achterhalen of Chastity blijvende schade had opgelopen. Hij merkte dat het hondje aanvankelijk erg bang was, maar naarmate hij het dier verder onderzocht werd ze minder bang en vriendelijk.

Bekijk de weerzinwekkende beelden hieronder en DEEL dit als ook jij vindt dat deze vrouw een zware bestraffing verdient!

Mama gelooft in een ramp wanneer haar zoon met autisme een knipbeurt weigert – tot ze deze kapper ontmoet

Man redt de puppy van een verdrinkingsdood – reactie van de pup is echt geweldig!