in

India is begonnen met het eerste ‘scheten toernooi’ waar mooie prijzen te verdienen vallen!

Als je een competitief type bent, dan hebben we misschien de ideale wedstrijd voor jou.

De eerste scheet wedstrijd van het land zal aanstaande zondag plaatsvinden in de stad Surat, in de westelijke staat Gujarat.

De ‘What The Fart’-competitie is het idee van zanger Yatin Sangoi, en deelnemers worden beoordeeld op het volume, de lengte en muzikaliteit van hun scheten. De 48-jarige werd geïnspireerd om de competitie op te zetten nadat een grap te ver was gegaan.

In een gesprek met VICE zei hij: “Ik liet een scheet terwijl ik een film met mijn familie aan het kijken was en een van hen lachte, en zei dat als er een wedstrijd was, ik zou hebben gewonnen. Dit gebeurd wel in landen als China, het VK en de VS, zoiets hebben we niet in India. ”

Lees ook  Ze dacht niet dat prins Harry haar nog zou herkennen. Maar zijn gezicht wanneer hij haar ziet, spreekt boekdelen.

Hebben we scheet wedstrijden in Europa? Dit is de eerste keer dat ik hier lucht van krijg.

Hoe dan ook, hoewel het stankfestijn op het eerste gezicht vreselijk en niet te rechtvaardigen klinkt, denkt de heer Sangoi dat het zou kunnen helpen om culturele normen te hervormen op een manier die de volksgezondheid ten goede kan komen.

Hij zei: “Ik wil het proces van scheten normaliseren. Zelfs 20-25 jaar geleden lieten mensen ze openlijk, maar nu zijn ze allemaal verfijnd en beschouwen het als grof, vaak beschaamd voor scheten in het openbaar, zelfs wanneer artsen je zullen vertellen dat scheten een van de gezondste lichaamsfuncties van de mens is. ”

Lees ook  Zoektocht naar David: vrouw heeft naam getatoeëerd, zoekt nieuwe bijpassende man

Voor degenen die achter de #FreeTheFart-campagne van Mr Sangoi staan, zullen er trofeeën voor het grijpen liggen bij zijn competitie, evenals geldprijzen tussen 5.000 roepies (€56) en 15.000 roepies (€ 170).

De heer Sangoi heeft ook enkele handige tips gegeven over hoe deelnemers zich kunnen voorbereiden op het evenement en beveelt een dieet van radijs, bonen en gekookte aardappelen aan om ervoor te zorgen dat ze genoeg scheten in hun lichaam hebben.

Hoewel de heer Sangoi – die al van plan is de wedstrijd naar andere steden te brengen – duidelijk dol is op scheten, gaan er momenteel slechts 19 mensen op de Facebook-evenementenpagina van de competitie.

Dus misschien heeft niet iedereen dezelfde trek in winderigheid.

Verschillende baby’s met misvormde handen geboren in ziekenhuis

’Ik moest huis bouwen boven lichaam Tob Cohen’