in

Inbrekers die aan kanker stervende man beroofden uitgenodigd op zijn begrafenis.

Inbrekers die inbraken in het huis van een aan kanker stervende man en meer dan 35.000 euro stalen werden op zijn begrafenis uitgenodigd. De dochter van Bryan Dyer, Angela, wil dat ze naar zijn begrafenis komen om de verwoesting te zien die ze aangericht hebben. Ze braken in op 12 december toen Bryan (87) met zijn vrouw Jean in Malta op vakantie was. Angela zei: “Ze hadden omwille van hun leeftijd al beslist dat het hun laatste vakantie zou zijn.”

Bryan and Jean Dyer on holiday at Alum Bay, Isle of Wight. A heartbroken daughter whose parents were robbed of 

De vakantie verliep goed, maar op 2 januari werd Bryan in het ziekenhuis opgenomen met een bloedklonter. Het koppel kreeg te horen dat ze zes weken niet mochten vliegen. In het ziekenhuis werd een kwaadaardige tumor aangetroffen in zijn darmen en hij overleed de nacht nadien.

Lees ook  Oh no! Humberto Tan zou het doen met deze 25-jarige jongedame

Terwijl Bryan en Jean in het buitenland waren, braken dieven op 12 december in hun huis in. Ze plunderden het huis en stalen een koffer met meer dan 35.000 euro cash in – het spaargeld van het koppel.

Hun testamenten, contracten en verzekeringspolissen werden eveneens gestolen uit hun huis in Sheffield, South Yorkshire. Dochter Angela (51) lichtte de politie de volgende dag al in, maar ze wilde het slechte nieuws niet aan haar ouders meedelen om hun vakantie niet te verpesten.

De moeder van twee, Angela, zei: “Op 13 januari hadden ze me nog gezegd dat alles goed was. Dan op zondag zeiden ze dat het bloed van de injecties verspreid was en een bloeding in zijn longen had veroorzaakt. Hij overleed in de vroege uren van dinsdagochtend – hij ging van gezond en fit naar dood op een nacht – het is hartverscheurend.”

Lees ook  Moeder schiet eigen kinderen en zichzelf dood

Angela zei: “Ze hebben alles meegenomen. Mijn mama en papa hebben hun hele leven lang hard gewerkt. Het geld was bedoeld als noodfonds voor het geval er met een van hen iets zou gebeuren, en nu blijft mijn moeder met niets achter.”

“Mijn moeder wil dat de inbrekers naar zijn begrafenis komen om de verwoesting te zien die ze aanrichtten. Ze waren niet verantwoordelijk voor de dood van mijn vader en ik ben blij dat hij het nooit geweten heeft.”

Uitgehongerde wolfshond is bang van alles – totdat hij een thuis vindt die hem toont wat echte liefde is.

Dit arme teefje wordt gered van hondengevechten terwijl ze bijna gaat bevallen