in

Inbreker met skimasker jaagt 9-jarige jongen naar boven. Pitbull van de jongen begint de dief aan te vallen.

Het is altijd lastig om te beslissen wanneer het gepast is om kinderen alleen thuis te laten. En ongeacht de verantwoordelijkheid van het kind, zijn er altijd krachten van buitenaf waarmee zelfs een volwassene het moeilijk zou hebben. Inbrekers hebben geen respect voor personen. Ze hebben hun eigen motieven, en een jongeman ondervond dat eerste hand toen hij op een dag alleen thuis was.

“Ik was boven toen het begon”, vertelde de 9-jarige Shane Smith. Zijn moeder ging een van de broertjes van Shane ophalen toen de inbreker hun huis betrad.

“Ik dacht dat het mama was omdat iemand de deur probeerde te openen”, zei hij. “Ik dacht dat ze de sleutel probeerde om te draaien.” Wat hij aan de andere kant van de deur zag, was de ergste nachtmerrie van elk kind. Er stond een man met een skimasker die probeerde in te breken.

Lees ook  Wauw, Loes Haverkort laat zien dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam!

Gelukkig was Shane niet alleen. Zijn hond, een pitbull genaamd Baby Girl, was er om hem te helpen.

“De kerel begon me achterna te zitten naar boven en ik riep mijn hond en ze begonnen te vechten”, zei Shane. Zonder de hond weten we niet wat er gebeurd zou zijn.

“Het gebeurde in een oogwenk en ik was echt doodsbang. Want ik was alleen thuis en ik wist niet wie het was en de enige bescherming die ik had was mijn hond”, zei de jonge jongen.

“Het leek dat hij het op mij gemunt had, want toen hij me zag begon hij naar me toe te wandelen zonder op iets anders te letten. Hij hield z’n ogen gewoon op mij”, voegde hij er nog aan toe.

Hoewel de beschermende puppy niet gewond raakte, vocht ze toch een hele poos met de man. “De kerel trok de gordijnen over het hoofd van mijn hond en rende dan weg om de deur te sluiten”, zei Shane.

Lees ook  Heeft veegwagen sporen van schietpartij weggepoetst? De politie pluist door het afval

Een buur belde de moeder van Shane om haar te informeren. De politie heeft geen enkel spoor en weet niet wie de inbreker kon zijn.

Het enige wat ze weten is wat Shane hen vertelde en dat hij in een zilverkleurige auto op de vlucht sloeg. Als Shane inderdaad gelijk heeft, en het om een kidnapper ging, heeft de hond wellicht zijn leven gered.

Pitbulls hebben een slechte reputatie binnen de hondengemeenschap, maar er is geen andere hond die je in dit soort situaties het liefst aan je zijde hebt. Baby Girl viel aan en veranderde een potentieel verwoestende situatie in een feel-good verhaal.

Deze hond heeft een vette kluif verdiend!

Moeder bevalt van drieling. Enkele dagen later zien dokters dat er iets grondig mis is met hun hoofden.

Meghan Markle heeft belangrijke koninklijke regel verbroken